Jose Sosa Fenerbahçe'de! Sözleşme süresi...

18.08.2020 - 09:09 | Son Güncellenme: 18.08.2020 - 13:11

Son dakika transfer haberleri... Arjantinli futbolcu Jose Sosa'nın Trabzonspor ile sözleşmesi bitti. Sosa, Trabzonspor'da kalacak mı? Fenerbahçe ile anlaştı mı?

Jose Sosa Fenerbahçe'de! Sözleşme süresi...

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor ile sözleşmesi biten Jose Sosa'nın geleceği merak konusu oldu. Futbolcuya hem Trabzonspor hem de Fenerbahçe teklifini yaptı. Sosa ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte gelişmeler...

Trabzonspor, 2 milyon Euro önerdi

Fanatik'te yer alan habere göre; Trabzonspor'da takımın adeta beyni olan Sosa'ya bordo-mavili yönetim son teklifinde 2 milyon Euro'ya kadar çıktı.

Fenerbahçe'nin teklifi daha yüksek

Fenerbahçe ise Sosa'ya Trabzonspor'dan daha yüksek bir rakam önerdi. Sarı-lacivertlilerin teklifinin ise 2.5 milyon Euro olduğu belirtildi.

Sosa ile 2 yıllık sözleşme

Yayıncı kuruluş beIN Sports'un son dakika haberine göre; Fenerbahçe ile Jose Sosa anlaşmaya vardı. Sözleşme ise 2 yıllık olacak.

Sosa ne demişti?

Öte yandan 35 yaşındaki Sosa yakın çevresiyle yaptığı görüşmede, "En doğru kararı vermek istiyorum. En geç bu hafta içerisinde durumum belli olur, kararımı açıklarım" demişti.

Sosa geçen sezon kaç gol attı?

Jose Sosa, Trabzonspor'da geride bıraktığımız sezonda 36 maçta 3088 dakika süre almış ve 10 gol 8 asistlik performans sergilemişti.

Kariyerinde oynadığı takımlar

Sosa daha önce Milan, Beşiktaş, Atletico Madrid, Metalist, Napoli ve Bayern Münih formaları giydi. Sosa, kariyerindeki en parlak dönemi 36 maçta 8 gol 13 asistlik performans sergilediği Beşiktaş'ta geçirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler