"Fenerbahçe'den teklif aldım."

14.04.2020 - 10:43 | Son Güncellenme: 14.04.2020 - 10:43

"Fenerbahçe'den teklif aldım."

Trabzonspor'un Arjantinli kaptanı Jose Sosa kariyerinin en kötü anının 2014 Dünya Kupası kadrosunda yer almamak olduğunu söyledi.

"Kendimi o anda çok kötü hissettim"

Arjantin basınına 2014 Dünya Kupası hakkında konuşan Sosa, "Turnuva öncesi her maçta oynamıştım,teknik direktörümüz Sabella, kadro ile ilgili kararını verirken bana seçilmediğimi söyledi. Kendimi o anda çok kötü hissettim ve sonrasında onunla konuşmadım" dedi.

"Messi harika bir futbolcu"

beIN Sports'un haberine göre; Messi'nin her saniye çözüm üretebilen biri olduğunu söyleyen Sosa, "Ben bir rakibimi geçtiğim zaman çok mutlu oluyorum ama Messi bu durumdan mutlu olmuyor. O harika bir futbolcu. Her saniye seni şaşırtabiliyor, hep bir çözüm bulabiliyor" ifadelerini kullandı.

Sosa, 'Trabzonspor'a transfer olmadan önce Fenerbahçe'den teklif aldın mı?' sorusunu, "Evet" diye cevaplarken, "Trabzonspor'a transfer olduğum dönem Fenerbahçe'den de teklif aldım ama onları reddettim. Trabzonspor'u tercih ettim." ifadesini kullandı. 

Muharrem Usta yönetiminin kendisine verdiği sözleri de tutmadığını söyleyen 34 yaşındaki tangocu, "Eğer o yönetim devam etmiş olsaydı şu anda Türkiye'de olmazdım." itirafında bulundu.

Öte yandan Arjantinli yıldızın kariyerinde oynadığı en iyi 4 futbolcu olarak Messi, Riquelme, Veron ve Ze Roberto isimlerini verdi.

Senin için hazırladığımız haberler