Jose Sosa'dan Trabzonspor yorumu!

10.10.2021 - 11:31 | Son Güncellenme: 10.10.2021 - 11:38

Fenerbahçe'nin Arjantinli futbolcusu Jose Sosa, Trabzonspor maçı hakkında konuştu. Sosa, forma rekabeti için ne dedi? İşte yanıtı...

Jose Sosa'dan Trabzonspor yorumu!

AJANSSPOR-HABER 

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Sarı-lacivertli takımın tecrübeli oyuncusu Jose Sosa, eski takımıyla oynayacakları maç hakkında konuştu. Detaylar haberde...

Sosa'nın gözü Trabzonspor maçında

Fanatik'te yer alan habere göre; takımla çalışmalara başlayan Jose Sosa, gözünü milli aradan sonra eski takımı Trabzonspor'a karşı oynayacakları karşılaşmaya dikti.

"Kazanmak ayrı bir moral verecek" 

Takımına yardımcı olmayı özlediğini belirten Sosa,  "Bu sezon sadece ben değil, takım olarak sakatlıktan çok çektik. Önemli eksiklere rağmen arkadaşlarım Süper Lig'de liderliği ele geçirmeyi başardı. Şimdi çok zor bir deplasmana Trabzon'a gideceğiz. Oraya lider olarak çıkacak olmak hepimize ayrı bir moral ve motivasyon sağlayacak" diye konuştu.

"Kimsenin yeri garanti değil"

Jose Sosa, kendi bölgesi için orta sahada rekabetin iyice kızıştığına da dikkati çekti. Sosa bu konuda ise şu sözleri söyledi:

"Benim pozisyonumda çok kaliteli oyuncular bulunuyor. Herkes formayı kapmak için ne kadar çok çalışması ve mücadele etmesi gerektiğinin farkında. Kimsenin yeri garanti gözükmüyor. Bu da sahaya olumlu yansıyor."

Formadan uzak kaldı

Fenerbahçe'nin Arjantinli yıldızı Jose Sosa, sakatlığı nedeniyle son 7 maçta yerini alamamıştı. Sosa bu sezon Fenerbahçe'de 5 maçta 316 dakika süre aldı ve skor üretemedi. Sosa, Trabzonspor'da 99 maçta 16 gol 16 asist üretmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler