Beşiktaş'ta Josef de Souza ant içti! O stat dolacak

08.04.2022 - 14:27 | Son Güncellenme: 08.04.2022 - 16:58

Süper Lig'in 32. haftasında yarın sahasında Alanyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta, Brezilyalı futbolcu Josef de Souza'dan paylaşım geldi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Josef de Souza ant içti! O stat dolacak

AJANSSPOR HABER

Valerien Ismael yönetimindeki ilk maçında ligde geçen hafta deplasmanda lider Trabzonspor ile 1-1 berabere kalmasına rağmen ortaya konan futbol ve mücadele nedeniyle büyük beğeni toplayan Beşiktaş'ın bu haftaki konuğu ligin güçlü takımlarından Aytemiz Alanyaspor.

 

Ligin ilk yarısında 2-0 yenildiği rakibiyle yarın saat 20.30'da Vodafone Park Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan siyah beyazlıların en büyük gücü yine taraftarı olacak.

Jose de Souza'dan paylaşım

Siyah beyazlılar bu kritik maçta taraftarlarının kendilerini yalnız bırakmasını istemezken, takımın Brezilyalı yıldızı Jose de Souza sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

"Bence bu maçta taraftar stadı doldurur"

33 yaşındaki orta saha, Instagram hesabından yaptığı gönderide takım arkadaşı Rachid Ghezzal ile maçtaki bir bir fotoğraflarını paylaşarak aralarında geçen diyalogmuş gibi şu ifadeleri kullandı:

Josef: Ghezzal, bence bu maçta taraftar stadı doldurur.
Ghezza: Gerçekten mi?
Josef: Kesinlikle kardeşim. Onlar için savaşacağız 

İlgini Çekebilir
Demba Ba Beşiktaş'a geri dönüyor! Anlaşma sağlandı
Habere Git

2 saatte 50 binin üstünde beğeni

Josef'in siyah beyazlı taraftarları maça gelmeleri için motive etmeye yönelik bu paylaşımı 2 saat gibi bir sürede 50 binin üzerinde beğeni aldı.

Senin için hazırladığımız haberler