Josef de Souza açıkladı! Ricardo Quaresma'dan özür diledi mi?

05.03.2018 - 09:06 | Son Güncellenme: 05.03.2018 - 09:06

Josef de Souza açıkladı! Ricardo Quaresma'dan özür diledi mi?
F.Bahçe’nin Portekizlisi Luis Neto'nun Quaresma'yı aradığı ortaya çıktı. 

Türkiye Kupası'ndaki Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin ardından polemiklerin merkezindeki Ricardo Quaresma ile saha içinde tartışma yaşadığı Josef de Souza arasındaki soğuk savaşın sürüyor.

“Sahada olan sahada kalır” düsturunun aksine, Josef'in zeytin dalını Q7 reddetti. Olay şu şekilde gelişti:

 

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Luis Neto, vatandaşı ve arkadaşı Quaresma'yı aradı. Josef'in üzüntüsünü anlatan Neto, “Seninle konuşmak istiyor, özür dileyecek. Sizi görüştüreyim” dedi. Ancak Quaresma geri çevirdi, “Çok üzgünse basına açıklama yapsın, medya önünde özür dilesin. Konuşacak bir şey yok. Bu konuyla ilgilenmiyorum” dedi.

 

Tecrübeli futbolcunun, Josef'e çok kızgın olduğu, Brezilyalı ismi çıkan tüm olayların sorumlusu olarak gördüğü belirtiliyor. Q7'nin, hakkında yazılanlar nedeniyle de kızgın olduğu, 16 maç ceza iddiaları nedeniyle moralinin bozulduğu ve hukuk grubuyla birlikte savunması üzerinde çalıştığı ifade edildi.

 

AJANSSPOR -

Souza: Kimseden özür falan dilemedim!

Flaş iddianın ardından Josef de Souza'dan açıklama geldi.

Souza, “Quaresma’dan özür dilediğim şeklindeki haberler tamamen saçmalıktır. Onunla hiçbir şekilde diyalog kurmadım, bu yalanı çıkaranlar kimlerse onlara sorun , nereden ve neden uyduruyorlar? Ben özür dilenecek hiçbir şey yapmadım, kimseden de özür falan dilemedim” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler