Josef De Souza: "Cenk Dönmeseydi, Saldırgan Belini Kırardı"

İsa Kethüda
05.09.2022 - 16:17 | Son Güncellenme: 05.09.2022 - 16:22

MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçının sonunda sahaya giren ve siyah-beyazlı futbolculara saldıran taraftara tepki gösteren Josef de Souza açıklama yaptı. Detaylar.

Josef De Souza: "Cenk Dönmeseydi, Saldırgan Belini Kırardı"

AJANSSPOR-HABER

MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçının sonunda sahaya giren ve siyah-beyazlı futbolculara saldıran taraftara tepki göstererek hakem tarafından kırmızı kart alan Josef de Souza açıklamalarda bulundu.

"Elinde bıçak mı var, ne var bilmiyoruz"

Brezilyalı yıldız, “Saldırı toplu olarak bulunduğumuz yere yönelikti. Elinde bıçak mı var, ne var bilmiyoruz. Cenk dönmeseydi, saldırgan belini kırardı. Ne niyetle saldırdığını bilemeyiz. Benim saldırma niyetim yok. Sadece savunup bırakıyorum. Kenara koşarak hemen güvenliği, polisi çağırmaya çalıştım. 

"Hakem benden rica etti"

Bu, görüntülerde de görülüyor. Niyetim kötü olsaydı polisi ve güvenliği çağırmazdım. Hakem benden rica etti ve ben de tüm maçta hakeme yardımcı oldum.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Josef için TFF'ye resmi başvuru
Habere Git

"Neden kart gördüğümü anlamakta güçlük çekiyorum"

Neden kart gördüğümü anlamakta güçlük çekiyorum. Bu tip olayların saha içinde olması en büyük üzüntüm. Umarım bir daha yaşanmaz. Kafamızın içinde sadece futbol olmalı, gerisi bizi ilgilendirmiyor.” ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Saldırganı durduran Josef de Souza ne kadar ceza alacak?
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler