Josef de Souza derbi öncesi konuştu: "Kulüp tarihine adımı yazdırmak istiyorum"

21.03.2021 - 10:07 | Son Güncellenme: 21.03.2021 - 14:21

Beşiktaş haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusu Josef de Souza, Fenerbahçe maçı öncesi ülkesinin basınına konuştu. Souza, "Kulüp tarihine adımı yazdırmak istiyorum" dedi. İşte detaylar...

Josef de Souza derbi öncesi konuştu: "Kulüp tarihine adımı yazdırmak istiyorum"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusu Josef de Souza, Fenerbahçe maçı öncesi ülkesinin basınına konuştu.

"Bana saygı duyuyorlar"

İG Esportes'e konuşan Josef de Souza, "Harika bir sezon geçiriyoruz ve böyle devam etmeyi umuyoruz. Türkiye Kupası finalindeyiz ve ligde de lider durumdayız. Beşiktaş taraftarının buraya gelmemde başlangıçta şüpheleri vardı. Çünkü daha önce Fenerbahçe'de forma giymiştim. Ancak taraftarın fikirlerini ve düşüncelerini değiştirmem için birkaç maç yeterliydi. Bugün beni çok iyi tanıyorlar ve bana saygı duyuyorlar. Bugün kazanacağız. 

"Beşiktaş'a en iyisini vermek için elimden gelen her şeyi yapıyorum"

Takımda ne kadar önemli bir oyuncu olduğumu biliyorum. Oyuncular bana çok saygı duyuyor ve konuşurken beni dinliyorlar. Beşiktaş'a en iyisini vermek için elimden gelen her şeyi yapıyorum" dedi. 

Vasco'nun durumu beni üzüyor

Vasco da Gama'nın ligdeki durumunu değerlendiren Brezilyalı oyuncu, "Bir taraftar olarak Vasco'nun bu durumda olduğunu görmek beni çok üzüyor. Umarım kulüp yeniden eski günlerine güçlü bir şekilde geri döner. Kulübe büyük bir saygım var herkesin tekrar gülümsediğini görmeyi umuyorum" şeklinde konuştu. 

Adımı kulüp tarihine yazdırmak istiyorum

Geleceğiyle ilgili konuşan Josef de Souza, "Dürüst olmak gerekirse, burada yaşadığım onca şeyden sonra ailemle Beşiktaş'ta kalmayı tercih ediyorum. Benim arzum burada yıllarca kalmak ve kulüp tarihine adımı yazdırmak" diyerek sözlerini tamamladı. 

2 gol 3 asist

Öte yandan bu sezon 26 maçta sahaya çıkan 32 yaşındaki oyuncu, 2 gol ve 3 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler