Josef de Souza: "Fenerbahçe'de iz bıraktım"

03.04.2020 - 20:38 | Son Güncellenme: 03.04.2020 - 20:41

Josef de Souza: "Fenerbahçe'de iz bıraktım"

Suudi Arabistan takımlarından Al-Ahli forması giyen Josef de Souza, beIN Sports'a özel açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs sebebiyle karantina günlerinde evinin dışına çıkmadığını vurgulayan Souza, "2 haftadır evden hiç çıkmadım. Dışarıya kapalı bir sitede yaşıyorum. Koşuya çıkıyorum ama kesinlikle sitenin dışına çıkmıyorum. Evde de spor yaptığım oluyor. 14 gündür Arabistan'da da hükümet bütün önlemleri almış durumda. Virüsü durdurmak zor ama yayılmasını engellemek için bütün önlemler alınıyor. Dışarıya çıkışlar için saatler koyuyorlar. Burada hayat durmuş durumda. Sadece markete ve eczaneye gidiyorsunuz. Normal hayata bir an önce dönmeyi unuyoruz" dedi.

Arabistan Ligi'nin son durumu ne?

Arabistan Ligi'nin gelişmekte olan bir lig olduğunu söyleyen başarılı futbolcu, "Arabistan'ın futbolunu değerlendirirken 6 yıl öncesi ve bugün olarak değerlendirmek gerekiyor. Seviye şu andaki durumdan düşüktü. Şu anda takımlar 7 yabancı oynatabiliyor. Bütün kulüpler çok ciddi yatırımlar yapıyor. Tabii ki Avrupa ile aynı seviyede değil. Arabistan ilerleyen yıllarda dünyanın dikkatini çeken bir lig haline gelecektir" ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe'de iz bıraktığımı düşünüyorum"

Kariyerinin en iyi günlerini Fenerbahçe'de geçirdiğini ifade eden Brezilyalı orta saha, "Futbol hayatımın en iyi dönemi Fenerbahçe yıllarıydı. Sao Paolo'da 1.5 yıl forma giydim sadece. Bireysel olarak iyi bir dönem geçirdim. Fenerbahçe zor bir dönemden geçiyordu, iyi ve kötü günlerimiz oluyordu. İz bırakabildiğimi düşünüyorum. Kupa kazanmamış olmama rağmen taraftarlar bana özlem mesajlarını atıyorlar" diyerek sözlerini noktaladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler