Josef de Souza itiraf etti: "Galatasaray ve Fenerbahçe..."

23.02.2021 - 11:39 | Son Güncellenme: 23.02.2021 - 14:30

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Josef de Souza'dan son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray açıklaması geldi. Josef de Souza, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan transfer teklifi aldı mı? Detaylar haberimizde...

Josef de Souza itiraf etti: "Galatasaray ve Fenerbahçe..."

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Josef de Souza; siyah beyazlı takıma transfer süreci, Fenerbahçe performansı ve Necip Uysal hakkında  açıklamalarda bulundu.

Josef de Souza Beşiktaş'ın en büyük şampiyonluk favorisi olduğunu söyledi. 

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın her futbolcuya şans verdiğini söyleyerek sözlerine başlayan Josef de Souza, "Hocamız herkese şans veriyor. Bu da bizi mutlu ediyor. Atiba, Mensaj, Ljajic ve ben... Orta sahada hepimiz sans buluyoruz. Kendi oyunumdan memnunum. Tatmin ettiğimi düşünüyorum. Bunun yanında maçları kazanmak en önemlisi. Bu da beni ayrıca mutlu ediyor." dedi.

Galatasaray derbisinde attığı gole ayrı bir parantez açan Josef de Souza, "Bir derbide daha gol atmak büyük mutluluk verici. Önümüzde maçlar var. Tabii ki derbide gol atmak mutluluk verici. Derbi kazanalım ve bunu tatmin eder. Derbiyi kazanalım, gol atmasam da olur. Galatasaray derbisinde attığım golü özellikle birine armağan etmedim. Diz çöküp Allah'a şükrettim." ifadelerini kullandı.

Necip Uysal'dan övgü dolu sözlerle bahseden Brezilyalı futbolcu, "Ligde en iyi futbolu Beşiktaş'ın oynadığına katılıyorum. Ama kadromuzun kısıtlı olduğuna katılmıyorum. Diğer takımlar kadar transfer yapmadık ama her mevkide yeterli oyuncu var. Çok transfer yapmak size kaliteyi vermez. Kadro kısıtlı değil. Taraftarlara da övgüleri için teşekkür ediyorum. Ancak; 'Joker' ben değilim, bence takımda 'joker oyuncu' Necip Uysal'dır." diye konuştu.

Beşiktaş'ın en büyük şampiyonluk favorisi olduğunu söyleyen Josef de Souza, "Fenerbahçe ve Galatasaray ile mücadele içindeyiz. Arkadan da Trabzonspor geliyor. Rakiplerimiz elbette yarışın içinde olacaklardır. Ama futbol eğer saha içindeki çizgilerde kalırsa, Beşiktaş şampiyonluğun en büyük favorisidir. Josef de Souza, her şeyden önce inatçıdır. İlk sezonumda Fenerbahçe'de 48 maç oynadım. Ligi Beşiktaş'a, kupa finalini de Galatasaray'a kaybettik. Çok eleştiri aldım ve takımdan gönderilmem gerektiği söylendi. Aziz Yıldırım o dönem başkandı. Menajerimi aradılar. Menajerim de beni aradı kulüp bulmam istendiğini bildirdi. Ben de menajerime sakin olması gerektiğini söyledim. İnatçı tavrım, futbola inancım devam etti. Şu anda da karşınızdayım." açıklamasında bulundu.

Beşiktaş'a transfer sürecini anlatan 32 yaşındaki futbolcu Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de kendisiyle ilgilendiğini ifade etti. 

Josef de Souza sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Beşiktaş'a geldiğim dönemde Galatasaray ve Fenerbahçe benle ilgilendi. Ama pazarlık sürecinde en dik duruşu Beşiktaş gösterdi. En tatmin edici duruşu Beşiktaş gösterdiği için ben de buraya geldim. Taraftarın sevgisini kazanacağımı tahmin etmiştim ama bu kadar beklemiyordum." 

Senin için hazırladığımız haberler