Josef de Souza oğlunun yanında silahlı saldırıya uğradı! "Ayağımdaki terliği bile aldılar"

09.09.2024 - 09:51 | Son Güncellenme: 09.09.2024 - 10:08

Ülkemizde Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir formaları giyen Brezilyalı futbolcu Josef de Souza, ülkesinde silahlı saldırıya uğradı. İşte detaylar...

Josef de Souza oğlunun yanında silahlı saldırıya uğradı! "Ayağımdaki terliği bile aldılar"

Kariyerinin ülkesinin takımlarından Vasco da Gama'da sürdüren Fenerbahçe, Başiktaş ve Başakşehir'in eski futbolcusu Josef de Souza oğlunun yayında silahlı saldırıya uğradı.

"Tüfekleri vardı"

Yaşadığı korkunç olayı anlatan35 yaşındaki futbolcu, "Tüfekleri vardı. Ayağımızdaki terliği, elimizdeki telefonu bile aldılar. Arabayı da aldılar. Oğlum ve ben vardık. Oğlumu dışarı çıkarmayı başardım. Şu an iyiyiz." ifadelerini kullandı.


Beşiktaş ile 3 kupa kazandı

Türkiye'ye ilk olarak 2015 tarihinde Fenerbahçe formasıyla ayak basan Josef de Souza, 2018 yılında Al-Ahli'ye gitmiş ve daha sonra 2020 senesinde Beşiktaş'a imza atmıştı.

Siyah - beyazlılarla 1 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan Brezilyalı futbolcu, 2023'te Çin Ligi ekiplerinden Beijing Guoan'a transfer olmuştu. 2024 Ocak ayında Süper Lig'e bu kez Başakşehir formasıyla dönen 35 yaşındaki orta saha kariyerini Vasco da Gama'da sürdürüyor.

Senin için hazırladığımız haberler