Josef de Souza'dan ilginç transfer

05.03.2019 - 13:26 | Son Güncellenme: 05.03.2019 - 16:26

Josef de Souza'dan ilginç transfer

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Josef de Souza, ilginç bir sözleşmeye imza attı.

Vasco da Gama'ya üç aylığına kiralanan Josef'in maaşı yine Al Ahli tarafından ödenecek ve rehabilitasyon sürecini geçirecek olan yıldız futbolcu, Brezilya ekibinin resmi maçlarında forma giyemeyecek.

 

Futbol hayatını Suudi Arabistan’ın Al Ahli takımında sürdüren Josef de Souza, futbol literatürüne geçecek bir ‘transfer’e imza attı. Yaşadığı sakatlığın ardından Paris’te ameliyat olan ve aylarca sahalardan uzak kalması beklenen Brezilyalı futbolcu, eski kulübü Vasco da Gama’nın yolunu tuttu.

 

Al Ahli ile Vasco da Gama arasındaki sözleşmenin kiralık olduğu ve üç aylık bir süreyi kapsadığı ortaya çıktı. Bu süre boyunca maaşı Suudi Arabistan tarafından ödenecek olan ve Brezilya ekibiyle idmanlara çıkacak olan eski Fenerbahçeli futbolcu Josef, anlaşmaya göre Vasco da Gama’nın resmi maçlarında forma giyemeyecek.

 

Skorer'in haberine göre bu sürenin sonunda geri takımına dönecek olan Brezilyalı futbolcu, Al Ahli’nin yaz kampına katılacak. Doktorların ‘Rehabilitasyon için üç ay süreye ihtiyacı var’ dediği Josef de Souza, ülkesinde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek “Vasco bana kapılarını açtı, Al Ahli de anlayış gösterdi. Bu iyileşme sürecinin ne kadar süreceğini kesin olarak bilmiyoruz. Ancak en az bir 30 günü var gibi görünüyor” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler