Beşiktaş'ta Josef De Souza'dan İtiraf ve Çağrı: Hak Ettiğimiz İçin Değil

22.04.2022 - 13:21 | Son Güncellenme: 22.04.2022 - 14:05

Beşiktaş'ta maçlar öncesinde siyah beyazlı taraftarları sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla stada çağıran Josef de Souza'dan itiraf dolu yeni bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Josef De Souza'dan İtiraf ve Çağrı: Hak Ettiğimiz İçin Değil

Avrupa kupalarına katılmak için mücadele eden Valerien Ismael yönetiminde Beşiktaş, ligde bu hafta sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. 

Siyah beyazlıların Kasımpaşa ile oynayacağı kritik karşılaşma öncesinde yıldız futbolcu Josef de Souza'dan flaş bir paylaşım geldi. 

Josef'den itiraflı çağrı

Beşiktaş'ın sahasında oynayacağı maçlar öncesinde sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla siyah beyazlı taraftarları stada davet eden Josef de Souza bu kez içinde itirafların da yer aldığı bir çağrıa bulundu. 

"Hak ettiğimiz için değil..."

Brezilyalı futbolcu, Beşiktaş taraftarını Kasımpaşa maçında stadı doldurmaları çağrısında bulunduğu 'Hep beraber' başlığıyla paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Herkese günaydın. Çok önemli bir açıklama yapmak isityorum.

siz taraftarlarımızı çok harika bir sezon geçirdiğimiz ya da sizin stadı doldurmanızı hak ettiğimizi düşünerek çağırmıyorum. Aslında durum tam tersi; çok kötü bir sezon geçiriyoruz ama beş maçımız daha var ve sizin desteğinize ihtiyaç duyuyoruz. Sahada işler yolunda gitmediğinde bizim için itici güç olup galibiyete daha çok inanmamızı sağlıyorsunuz. 

Bu yüzden stada gelmenizi istiyorum, hak ettiğimiz için değil; size ihtiyacımız olduğu için..."

İlgini Çekebilir
Josef de Souza'dan ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi yardımı
Habere Git

 

37 maçta oynadı

Geçtimiz sezon çifte kupanın kazınılmasında büyük pay sahibi olan 33 yaşındaki futbolcu, bu sezon ise siyah beyazlı formayla 37 maçta sahaya çıkarken 4 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler