'Josef De Souza’nın yaptığı kötü bir açıklama’

02.05.2021 - 00:45 | Son Güncellenme: 02.05.2021 - 00:54

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Beşiktaş maçından sonra “Rize sadece kendi için oynamadı” diyen Josef De Souza’ya tepki gösterdi.

'Josef De Souza’nın yaptığı kötü bir açıklama’

AJANSSPOR-HABER

 

Süper Lig’in 38. haftasında oynanan Çaykur Rizespor-Beşiktaş maçıyla ilgili tartışmalar sürüyor. Siyah beyazlı takımın Brezilyalı futbolcusu Josef De Souza, 3-2 kazandıkları karşılaşmanın ardından “Rizespor bugün sadece kendisi için oynamadı” diyerek teşvik primi iddiasında bulunmuştu.

'Rizespor her maçını kazanmaya çıkar'

Beyaz Tv’de yayınlanan Beyaz Futbol programına konuşan Karadeniz ekibinin başkanı Hasan Kartal bu sözlere tepki gösterdi. Kartal, “Rizespor her maçı kendisi için oynar. Başkası için oynamaz. Josef'in açıklaması kötü bir açıklama” dedi.

Kartal: Başka kimin için oynayacağız?

Siyah beyazlı kulübü sevdiklerini dile getiren Hasan Kartal, “Biz, Beşiktaş'ı sevmeyen bir kulüp değiliz. Başkanıyla diyaloğumuz iyi. Niye başka kulüp için oynayacağız? Rizespor kendisi için oynadı ama olmadı" ifadelerini kullandı.

'Algı oluşturmaya çalışıyorlar'

Çaykur Rizespor Başkanı açıklamalarını, “Biz niye başka kulüp için oynayalım? De Souza'nın açıklaması çok yanlış. Bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Her zaman dik dururuz. Biz Beşiktaş'a karşı olsaydık maçın çarşamba gününe alınmasını ister miydik?” diyerek tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler