Josef de Souza’nın tweeti olay oldu! Galatasaray’a gönderme mi yaptı?

28.01.2022 - 16:49 | Son Güncellenme: 28.01.2022 - 17:02

Galatasaray’ın, 1. Lig ekibi Tuzlaspor'a 6-2 yenildiği hazırlık maçının ardından Beşiktaşlı futbolcu Josef de Souze'nın yaptığı paylaşım sosyal medyada olay oldu.

Josef de Souza’nın tweeti olay oldu! Galatasaray’a gönderme mi yaptı?

Ligde tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiren, yeni teknik direktör Domenec Torrent'in de bu duruma çare olamadığı Galatasaray, lige verilen arada Spor Toto 1. Lig ekibi Tuzlaspor ile Nef Stadı'nda hazırlık maçı oynadı.

Galatasaray farklı yenildi, Jose'in tweeti olay oldu

Aranın ardından ligdeki ilk maçında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak olan sarı kırmızılılar, Tuzlaspor ile oynanan hazırlık maçında sahadan 6-2 mağlup ayrıldı. Alınan bu yenilgi sosyal medyada günde olurken, Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Josef de Souza'nın Galatasaray maçının ardına denk gelen paylaşımı olay yarattı.   

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Tuzla buz oldu!
Habere Git

Galatasaray'a gönderme olarak yorumlandı

Siyah beyazlı futbolcu kendisine ati sosyal medya hesabından gülen surat emojisi paylaştı. 32 yaşındaki futbolcunun paylaşımının Galatasaray karşılaşmasının sonuna denk gelmesi, sarı kırmızılı kulübe gönderme olarak yorumlandı. Kısa süre içinde binlerce beğeni alan bu paylaşım Galatasaray taraftarını ise kızdırdı.

Senin için hazırladığımız haberler