Josef, Fenerbahçe’yi yine üzdü

Ali Bozkurt
19.12.2021 - 21:17 | Son Güncellenme: 19.12.2021 - 21:19

Geçen sezonki tarihi 4-3’lük zaferde asist yapan Josef de Souza bu akşam da Beşiktaş formasıyla Fenerbahçe’ye 2 gol atıp yine üzdü.

Josef, Fenerbahçe’yi yine üzdü

AJANSSPOR - HABER
 
Beşiktaş, Kadıköy’de Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalırken, 1 puanı kurtaran isim Josef de Souza oldu. Brezilyalı yıldız, eski takımının filelerini 2 kez havalandırıp puan kaybına neden olarak, şampiyonluk yarışından iyice uzaklaşmasına neden oldu.

Tarihi zaferde de asist yaptı


Josef de Souza, geçen sezon da Fenerbahçe’ye karşı yaptığı asistle Beşiktaş’ın tarihi galibiyetinde pay sahibi olmuştu. Sergen Yalçın yönetiminde geçen sezon Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 4-3 yenen Beşiktaş, tam 15 yıl sonra ve yine 10 kişiyle rakibini aynı skorla yenerek, galibiyetsizlik serisini sona erdirdi. Bu maçta Josef, Necip’in skoru 3-1’e getiren golünde asiste imza koymuştu.

Geçen sezonunu geçti

 
Josef de Souza, bu sezon çıktığı 15 maçta 3 gole ulaştı. Daha önce Adanademirspor filelerini havalandıran Josef, bu akşam da Fenerbahçe’ye 2 gol attı. Henüz asisti olmayan Brezilyalı orta saha geçen sezon ligde 2 gol atıp, 3 de asiste imza koymuştu. Josef, gol sayısında geçen sezonki skorunu geçmiş oldu.

Senin için hazırladığımız haberler