Josef için yine Galatasaray yine bir ilk

17.01.2021 - 21:12 | Son Güncellenme: 17.01.2021 - 21:17

Galatasaray derbisinde Beşiktaş'a zaferin kapısını açan ilk golü atan Josef de Souza, yeniden döndüğü Süper Lig'de de ilk kez gol sevinci yaşadı. İşte detaylar...

Josef için yine Galatasaray yine bir ilk

 

Erdal CÖMERT-AJANSSPOR

Galataaray derbisinde Beşiktaş'a zaferin kapısını açan ilk golü atan Josef de Souza, yeniden döndüğü Süper Lig'de de ilk kez gol sevinci yaşadı. Brezilyalı orta saha oyuncusu, Süper Lig kariyerindeki ilk golünü de Galatasaray'a atmıştı.

 

Brezilyalı oyuncu, Nisan 2017 yılında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde 90 artı 1 dakikada fileleri havalandırarak, sarı lacivertlilere galibiyeti getirmişti. Josef de Souza, 4 yıl sonra bu kez Galatasaray karşısında Beşiktaş'ı güldürdü. Josef, siyah beyazlı forma altındaki ilk golünü de sarı kırmızılara atmış oldu.

Yeni sözleşme önerilecek

 

Sancılı bir süreç sonunda Al Ahli'de siyah beyazlılara transfer olan 32 yaşınadki Josef, 12 lig maçında sahaya çıktı. Josef, eski takımı Fenerahçe'ye karşı ve Medipol Başakşehir maçlarında da birer asist yaptı.

Bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalayan Josef, siyah beyazlı ekibe büyük katkı sağlıyor. Teknik direktör Sergen Yalçın, Josef'in 12 maçın 11'inde ilk 11'de başlattı.

Siyah beyazlı yönetim, sezon sonunda Josef'e daha uzun vadeli bir kontrat önermeyi planlıyor. Tecrübeli futbolcu Beşiktaş'tan 1 milyon 300 bin Euro kazanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler