Josef, Maicon'a Galatasaray'ı anlattı!

21.06.2017 - 08:40 | Son Güncellenme: 21.06.2017 - 08:40

Galatasaray’ın imza aşamasına getirdiği Maicon, kulübü ziyarete gelen Fenerbahçeli Josef de Souza’dan Cim-Bom ve İstanbul hakkında bilgiler aldı. Brezilya basını da Sambacı’nın 7+1 milyon euro karşılığında sarı-kırmızılılara gittiğini yazdı.

Fenerbahçeli Josef de Souza, lig için verilen arada eski takımı Sao Paulo’yu ziyaret etti. Burada birçok oyuncuyla görüşen sarı-lacivertli oyuncu, Galatasaray’a gideceği söylenen Maicon ile de bir araya geldi.
İkilinin ortak konusu, Türkiye, İstanbul ve Galatasaray oldu. Transferi henüz gerçekleşmese bile bu durum ile ilgili Josef de Souza’dan bilgi alan Maicon, kendi düşüncelerini de aktardı.
 
Bu arada Brezilya’da yayımlanan Lance gazetesi de Sao Paulo’nun, Galatasaray’ın yaptığı son teklifi kabul ettiğini yazdı. Cim Bom’un, deneyimli savunmacı için Brezilya ekibine 7 milyon euro ve bir milyon euro bonus olmak üzere toplam 8 milyon euroluk bir öneride bulunduğu, bunun da Sao Paulo tarafından kabul edildiği belirtildi. 
 
Anlaşmanın sağlanmasının ardından Sao Paulo’nun oyuncunun yerine dolduracak transfer arayışına da başladığı belirtildi. 
 
Lucao da ayrılıyor 
Sao Paulo, savunmada bir şok daha yaşadı. Maicon’un savunmadaki partneri olan Lucao, takımdan ayrılacağını açıkladı. Sao Paulo’nun önceki gece Atletico Mineiro’ya 2-1 yenildiği maçta, kendi seyircisinin ıslıkladığı 21 yaşındaki futbolcu, kulübün kendisi için bittiğini, bir daha Sao Paulo forması giymeyeceğini söyledi. (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler