Josef sahaya indi, Atiba ile rekabeti erkenden başladı!

16.09.2020 - 14:34 | Son Güncellenme: 16.09.2020 - 14:36

Beşiktaş'ın yeni transferi Josef de Souza takımla birlikte antrenmana çıktı. Brezilyalı futbolcu istekli görüntüsüyle dikkatleri üstüne çekti. Beşiktaş'ta son gelişmeler...

Josef sahaya indi, Atiba ile rekabeti erkenden başladı!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, Süper Lig'in 2. haftasında Fraport Tav Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bir günlük iznin ardından bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Beşiktaş'ın yeni transferi Josef de Souza da antrenmanda yer aldı.

Beşiktaş, Murat Şahin ile çalıştı

Süper Lig'e Trabzonspor karşısında elde ettiği 3-1'lik galibiyetle başlayan Beşiktaş, 2. haftadaki Antalyaspor maçına odaklandı. Sergen Yalçın'ın koronavirüs tedavisi devam ettiği için takımın başında yardımcı antrenör Murat Şahin yer aldı.

Yeni transfer Josef takımla birlikte çalışma yaptı

Beşiktaş'ın bugün gerçekleştirdiği antrenmanda yeni transfer Josef de Souza da takımla birlikte çalıştı. Josef'in istekli görüntüsü dikkatlerden kaçmazken, Atiba ile olan ikili mücadelesi de ilgiyle takip edildi.

Beşiktaş taktik ve şut çalıştı

Murat Şahin yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve kondisyon koşuları yapıldı. Antrenman, taktik programının yer aldığı çalışmalar, yarım sahada yapılan taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi. Siyah-beyazlılar yarın (17 Eylül) sabah 11:00'de basın kapalı yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecek. 

Senin için hazırladığımız haberler