Josef Sural için başsağlığı mesajı paylaştılar

29.04.2019 - 08:52 | Son Güncellenme: 29.04.2019 - 11:52

Josef Sural için başsağlığı mesajı paylaştılar

Kayseri deplasmanından dönen Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel araç devrildi. 7 futbolcu yaralanırken, ameliyata alınan Sural tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Alanyaspor resmi Twitter hesabından Josef Sural'ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Yapılan paylaşımda "Kayseri deplasmanı dönüşü 7 futbolcumuzu taşıyan özel minibüsün yaptığı kazada ağır yaralanan Çek futbolcumuz Josef Sural Alanya Özel Anadolu Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Başımız sağolsun." ifadeleri kullanıldı.

Hayatını kaybeden Çek futbolcu Sural için birçok kulüp ve spor adamı sosyal medyadan başsağlığı mesajı yayınladı. (Skorer)

İşte onlardan bazıları...

"Eski kaptanımız ve arkadaşımız Josef Sural'ın ölüm haberini derin bir üzüntüyle öğrendik. Ailesine başsağlığı diliyoruz. Sury, asla unutulmayacaksın! Huzur içinde yat"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal da Josef Sural için başsağlığı mesajı yayınladı.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Bafetimbi Gomis de bir mesaj paylaştı.

- Futbol camiasından birçok isim ve kulüp, trafik kazasında hayatını kaybeden Aytemiz Alanyasporlu Çek oyuncu Josef Sural'ın vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

İspanya'nın Barcelona, Portekiz'in Porto kulüpleri, eski Galatasaraylı Bafetimbi Gomis, Arsenal'ın Çek kalecisi Petr Cech sosyal medya hesaplarından, Sural'ın ülkesinde forma giydiği takımlar Sparta Prag, Slovan Liberec ve Brno ise internet sitelerinden 28 yaşında hayatını kaybeden futbolcu için paylaşımda bulundu.

Sparta Prag Kulübünün mesajında, Sural'ın vefatının camiayı derinden yaraladığı belirtilerek, "Josef, seni asla unutmayacağız. Huzur içinde uyu." ifadesi kullanıldı.

Brno Kulübünün başsağlığı mesajında, "Bizler için bir dost ve kardeş olan Sural'ın ölümünü büyük üzüntüyle karşılıyoruz. Sonsuza kadar bizden ayrıldı." yorumu yapıldı.

Slovan Liberec Kulübünün paylaşımında, Slavia Prag ile hafta sonu oynanacak lig maçında bir dakikalık saygı duruşu yapılacağı aktarılarak, "Huzur içinde uyu. Sural'ın ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz." ifadesine yer verildi.

Barcelona Kulübünün Twitter'daki Türkçe hesabından gönderilen mesajda, "Huzur içinde uyu Josef Sural. Başın sağ olsun Alanyaspor. Acınızı paylaşıyoruz ve yaralılara acil şifalar diliyoruz." denildi.

Porto Kulübünden, "İyi dileklerimiz bu zor zamanlarda Sural'ın ailesiyle." mesajı paylaşıldı.

Arsenal'ın Çek kalecisi Petr Cech, "Güne üzücü bir haberle başladım. Sural'ın acılı ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." mesajını gönderdi.

Suudi Arabistan ekibi El-Hilal'de forma giyen Galatasaray'ın eski Fransız futbolcusu Bafetimbi Gomis, Türkçe yaptığı paylaşımda, "Ailesine ve Alanyaspor'a sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin." ifadesini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler