Beşiktaş Kaptanı Josef de Souza Tüm Alacaklarını Bıraktı, Çin'e Transfer Oluyor

Akın Ungan
16.02.2023 - 19:07 | Son Güncellenme: 16.02.2023 - 19:22

Beşiktaş'ın kaptanı Josef de Souza, Çin Ligi'nden Beijing Guoan ile anlaşma sağladı. Josef, Siyah-Beyazlılar'dan tüm alacaklarını bıraktı. İşte detaylar.

Beşiktaş Kaptanı Josef de Souza Tüm Alacaklarını Bıraktı, Çin'e Transfer Oluyor

AJANSSPOR ÖZEL

Ara transfer döneminde çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Josef de Souza ayrılığı netleşmeye başladı. Siyah-Beyazlılar, Brezilyalı takım kaptanını Çin'e göndermeye hazırlanıyor.

Josef Beijing Guoan ile anlaştı, Beşiktaş'tan fesih istedi

Beşiktaş orta sahasının önemli isimlerinden Josef de Souza, Çin Ligi ekiplerinden Beijing Guoan ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Tecrübeli futbolcu, kulüpten sözleşmesinin feshedilmesini istedi.

Tüm alacaklarını bıraktı

Josef de Souza, Çin ekibi ile anlaşma sağladıktan sonra kulübü Beşiktaş ile görüşme gerçekleştirdi. Brezilyalı orta saha oyuncusu, geçmiş ve gelecek alacaklarını bıraktı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Josef dönemi bitti! 2 yıllık anlaşma...
Habere Git

Yaklaşık 1.1 milyon Euro'dan vazgeçti

Josef de Souza'nın Beşiktaş ile olan kontratı bu sezon sonunda bitecekti. Haziran 2023'te sona erecek olan sözleşmesini feshetmek isteyen Brezilalı, tüm alacaklarını bıraktı. Josef'in vazgeçtiği para yaklaşık 1.1 milyon Euro.

Fenerbahçe formasıyla Türkiye kariyeri başladı

11 Şubat 1989 doğumlu Josef de Souza, ülkesi Brezilya'da futbola başladı. Porto, Gremio ve Sao Paulo gibi kulüplerde oynayan Josef, 2015'te Fenerbahçe forması ile Türkiye'ye adım attı.

3 yılda 136 maça çıktı, 16 gol attı

Sarı-Lacivertliler'de 3 yılda çıktığı 136 resmi müsabakada 16 kez rakip fileleri havalandıran Josef de Souza, 6 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi. 28 sarı kart gören futbolcu, 1 maçta ikinci sarıdan, 1 mücadelede ise direkt kırmızı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Resmen açıklandı! Emrecan ve Szabo Antalya'da
Habere Git

2020'de Beşiktaş ile ikinci Türkiye dönemi başladı

2018'de Fenerbahçe'den 12 milyon Euro karşılığında Al Ahli'ye transfer olan Josef de Souza, 2020'de bu kez Beşiktaş forması ile Türkiye kariyerine devam etti. Siyah-Beyazlı forma ile toplamda 88 maça çıkan orta saha, 9 gol, 4 asist kaydetti. Josef 20 sarı kart, 1 ikinci sarıdan kırmızı kart, 3 de direkt kırmızı kart gördü.

Josef de Souza'nın bu sezonki performansı

Bu sezon Beşiktaş forması ile 10 resmi karşılaşmada görev alan Josef de Souza, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 34 yaşındaki futbolcu, 1 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi. Tecrübeli orta saha 3 mücadelede sarı kart görürken, 1 maçta ise kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler