Alanyaspor Maçı Sonrası Beşiktaşlı Oyuncular Açıklama Yaptı

Akın Ungan
09.04.2022 - 22:46 | Son Güncellenme: 09.04.2022 - 23:56

Süper Lig'de Beşiktaş ile Alanyaspor karşılaştı. Maçı Beşiktaş 4-1 kazandı. Maçın ardından Josef de Souza, Rıdvan Yılmaz ve Ersin Destanoğlu açıklama yaptı.

Alanyaspor Maçı Sonrası Beşiktaşlı Oyuncular Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş, Alanyaspor'u Vodafone Park'ta ağırladı. Karşılaşmadan 4-1 galibiyet ile ayrılan Siyah-Beyazlılar'da Josef de Souza, Rıdvan Yılmaz ve Ersin Destanoğlu açıklamalarda bulundu.

Josef: "Onları hep davet ediyordum"

Maçın ardından basın mensuplarının karşısına çocukları ile birlikte gelen Josef de Souza şunları söyledi: "Ailem benim için çok önemli. Onlar olmadan dünyanın anlamı yok. Bugün taraftarımıza teşekkür ederim. Onları hep maça davet ediyordum. Hepsi geldiler. Pandemiden sonra maddi sıkıntıların olduğu dönemde, fedakarlık yaparak geldiler."

"Yeni bir Beşiktaş var"

"Herkese teşekkür ederim. Yeni bir Beşiktaş var. Beşiktaş'ın gerçek yüzünü gösteriyoruz. Kalan tüm maçları kazanarak sezonu en iyi yerde bitireceğiz. Hocamız geleli çok zaman olmadı. İdman tempomuz değişti. Bazen idmanlardan sonra ölmüş gibi hissediyorum. Sahada sonuç alınca, bu mutluluğa dönüşüyor. Yüksek tempoya alışacağız.

"İleride çok büyük futbolcu olacaklar"

Çocuklarının futbolcu olacağını düşünen Josef de Souza, "2 çocuğum kesin futbolcu olur.  3 çocuğum var ama ikisi ileride çok büyük futbolcu olacaklar. Ara sıra onlarla futbol oynuyoruz." ifadelerini kullandı.

Rıdvan: "Taraftarın ismimizi haykırmasını hayal ederek geliyoruz"

Josef'in ardından kameralar önüne gelen Rıdvan Yılmaz, şöyle konuştu: "Bugün Beşiktaş taraftarına teşekkür ederim. İnanılamz atmosfer vardı. Genç oyuncular olarak taraftarın ismimizi haykırmasını hayal ederek geliyoruz. Onlara layık olmak için elimden geleni yapacağım."

"Ersin 1 gol yedi ama..."

"Yeni bir hocamız geldi. Çok çalışıyoruz. İnşallah böyle devam edeceğiz. Hocamızın ikili ilişkisi çok iyi. Bizi motive ediyor. Bizimle çok yakın ve çok samimi. Hocamızın bana teselli vermesi beni çok mutlu etti. Ersin'i çok beğeniyorum. Bugün elinden gelen herşeyi yaptı. Bir tane gol yedi ama nazar boncuğu olsun."

Ersin: "Hocamız geldikten sonra performansımız arttı"

Rıdvan Yılmaz ile çok yakın arkadaş olan Ersin Destanoğlu ise "Rıdvan'a teşekkür ederim. Güzel şeyler söyledi benim hakkımda. Takım olarak iyi oynadık ve hak ettik bugün maçı. Hocamız geldikten sonra artan bir performans ve ruhumuz var. Bu da sahaya yansıdı. 2 maç oldu bunu diğer maçlarda da yansıtacağız." dedi.

"Buna alışmaya çalışıyorum"

Ersin, "Daha önce 2-3 maçta 3'lü oynamıştık, buna alışmaya çalışıyorum. Maç maç geçtikten sonra buna alışacağım ve hatalarımı en aza indireceğim." şeklinde konuştu.

Welinton: "Kazanmayı hak ettik"

Beşiktaş'ın başarılı stoperi Welinton da karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan oyuncular arasındaydı. Welinton şunları dedi: "Alanyaspor gibi kaliteli rakibe kolay maç olmaz, kazanmayı hak ettik. Çok iyi mücadele ettik, çok yüksek tempoda ve yüksek şiddette maç oynadık."

"Hatalar yapıyoruz ama..."

"Kazandığımız için gerçekten mutluyum. Çok iyi çalışıyoruz yeni sisteme adapte olmak açısından. Tüm takım eksiksiz şekilde hocamızın direktifleri doğrultusunda ciddi antrenmanlar yaptık. Hatalar yapıyoruz ama bu maça baktığımızda hatalardan daha çok doğru iş yaptık. Bu doğru ritimle bu sisteme daha çabuk adapte olacağız"

"Her hocanın kattığı yeni şeyler oluyor"

"Hayatta her zaman yeni şeyler öğreniyoruz. Her hocanın takıma kattığı yeni şeyler oluyor. Hocamızla yeni bir oyun ve idman anlayışı geldi. Bizden istediklerini idmanlarda yapıp, sahaya yansıtmaya çalışıyoruz."

"Daha iyiye gidiyoruz"

"Daha iyiye gidiyoruz, bugün de bunu gösterdik. 2 hafta olmasına rağmen hocamızdan pozitif şeyler aldık. Sahada göründü bu durum. Taraftarlarımızı mutlu ettik"

Senin için hazırladığımız haberler