Josef: Zaman haklı olduğumu gösteriyor
Editör: Burak Alaca
Son Güncelleme /
Daha önce ülkemizde Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları giyen Brezilyalı futbolcu Josef De Souza, MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruk attığı olay hakkında konuştu.

Son 5 Haber

Sergej Jakirovic: "3-4 oyuncu daha bekliyorum"

Rus on numara Batrakov'u İstanbul'a getiren Galatasaray, golcü transferinde mutlu sona çok yakın

Sea to Sky, dünyanın önde gelen Hard Enduro sporcularını ağırlayacak

Filenin Sultanları'na teknoloji desteği

A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Andrea Mazzon: "Herkesin bizim hakkımızda endişelenmesi gerekiyor"
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli eski futbolcu Josef de Souz, sosyal medya hesabı üzerinden Süper Lig'de Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasında hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıya ilişkin bir paylaşım gönderdi.
"Zaman beni haklı çıkardı"
Halil Umut Meler'e geçmiş olsun dileklerini ileten Josef De Souza, geçmişte oynanan Ankaragücü-Beşiktaş karşılaşmasındaki maruz kaldığı saldırı olayından sonra yaptığı açıklamaların zaman içinde doğru olduğunun ortaya çıktığını belirtti.
Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçında neler yaşandı?
5 Eylül 2022'de Süper Lig oynanan ve 3-2 siyah-beyazlıların üstünlüğüyle sonuçlanan karşılaşmada sahaya giren bir Ankaragücü taraftarı, Beşiktaşlı futbolcu Salih Uçan'a tekme attı. Taratarı uzaklaştıran Brezilyalı yıldız Josef De Souza, PFDK tarafından cezaya çarptırılmıştı.