Ankaragücü-Beşiktaş Maçında Taraftara Müdahale Eden Josef'den Tahkim'e Cevap

Akın Ungan
09.09.2022 - 22:29 | Son Güncellenme: 09.09.2022 - 22:40

MKE Ankaragücü - Beşiktaş maçı sonunda sahaya girerek tekme atan taraftara müdahale eden Josef de Souza, Tahkim Kurulu kararına cevap verdi. İşte detaylar.

Ankaragücü-Beşiktaş Maçında Taraftara Müdahale Eden Josef'den Tahkim'e Cevap

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanına giden Beşiktaş, 3-2 kazandığı müsabakanın bitiş düdüğüyle bir taraftarın saldırısına uğradı. Sahaya atlayarak Beşiktaşlı futbolculara tekme atan taraftara ilk müdahaleyi Josef de Souza yaptı. Kırmızı kart gören Josef için yapılan itiraz ise Tahkim Kurulu tarafından reddedildi. Brezilyalı futbolcu verilen karar hakkında açıklama yaptı.

"Bir oyuncuyu öldürdükleri gün beni hatırlayacaksınız"

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Josef de Souza, "Bir oyuncuyu öldürdükleri veya en sevdiği şeyi yapmasını engelleyerek sakat bıraktıkları gün, ya da aynı şekilde daha ciddi bir şekilde bir hakeme saldırdıkları gün beni hatırlayacaksınız." ifadelerini kullandı.

"Brezilya'da ödül verirlerdi"

Verilen karar hakkında hissettiklerini paylaşan Brezilyalı, "Karardan son derece hayal kırıklığına uğramış durumdayım. Brezilya'da bırakın bir maç uzaklaştırma kararı vermeyi, böyle bir şey için ödül verirlerdi." dedi.

"Hapiste olması gereken hapiste değil, cezayı alması gereken bir maç saha kapama aldı"

Josef de Souza, çıkan kararı şu şekilde eleştirdi: "Hapiste olması gereken kişi hapiste değil, büyük cezayı alması gereken yalnızca bir maç saha kapama cezası aldı. Arkadaşlarının ve hakemin fiziki bütünlüğünü korumaya çalışan kişiyi ise cezalandırdılar..."

İlgini Çekebilir
Josef de Souza Başakşehir maçında oynayacak mı?
Habere Git

"Vereceğiniz mesaj ancak bu kadar kötü olabilirdi"

Josef de Souza, son olarak "Futbolda şiddete karşı olmanın ve dayanışmanın konuşulduğu bu günlerde vereceğiniz mesaj ancak bu kadar kötü olabilirdi." açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler