Josef de Souza'dan itiraf: Beşiktaş Kibre Mağlup

İsa Kethüda
22.05.2022 - 00:08 | Son Güncellenme: 22.05.2022 - 00:15

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Beşiktaş'ın, sahasında İttifak Holding Konyaspor ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrası Josef de Souza'dan itiraf geldi.

Josef de Souza'dan itiraf: Beşiktaş Kibre Mağlup

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasındaki Beşiktaş-İttifak Holding Konyaspor karşılaşması 1-1 sona erdi.

Josef'ten itiraf

Siyah-beyazlı takımın orta saha oyuncusu Josef de Souza, sosyal medyadan sezonu değerlendirdiği bir paylaşım yaptı. Brezilyalı yıldız neden başarısız olduklarına dair de adeta bir itirafta bulundu.

Josef paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"Sezon sona erdi. Maalesef takım olarak çok iyi geçen bir sezonun ardından başladığımız bu sezon takım halinde en kötü sezonumuz olarak noktalandı.


"Bir takımı şampiyon yapan..."

Bu yıl çok şey öğrendim. Hedeflere ulaşmanın tek yolunun çok büyük fedakarlık göstermek olduğunu öğrendim. Bir takımı şampiyon yapan en önemli etmenlerden birinin alçakgönüllülük olduğunu öğrenirken, aynı zamanda kendini yukarıda görmenin de şampiyon bir takımı mağlup bir takım haline getirdiğini öğrendim.


"Bu yıl ki hatalarımızdan ders almak olmalı"

Gelecek sezon en temel hedefimiz bu yıl ki hatalarımızdan ders almak olmalı. Tüm bunların yanında harika bir sezon geçiren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Stadımıza gelip bizi her zaman desteklediler. Her zaman Beşiktaş taraftarıyla ilgili çok güzel şeyler duymuştum ama bugün gördüm ki sizler bu kulübün en büyük mirasısınız. 2022/2023 sezonunda görüşmek üzere."

Öte yandan, bu sezon Beşiktaş ile 40 maça çıkan 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu 5 gol kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler