Joshua King, Spartak Trnava maçından galibiyet istediklerini açıkladı

04.10.2023 - 17:56 | Son Güncellenme: 04.10.2023 - 19:46

UEFA Konferans Ligi grup ikinci maçında Spartak Trnava ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'de Joshua King, maç öncesi basın toplantısında açıklama yaptı.

Joshua King, Spartak Trnava maçından galibiyet istediklerini açıkladı

AJANSSPOR HABER

UEFA Konferans Ligi'nde Spartak Trnava ile yarın karşılaşacak Fenerbahçe'de Joshua King, maç öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. King, karşılaşmaya dair yorumlarda bulundu. İşte başarılı hücum oyuncusunun açıklamaları...

''Buraya galibiyet için geldik''

Trnava maçında galibiyet istediklerini söyleyen King, ''Buraya galibiyet için geldik. 14'te 14 yaptık. Yarın da amacımız, galibiyetle maçı tamamlamak olacak'' dedi.

''Üzücü bir haftaydı''

Şoförünün ölmesi hakkında konuşan King, ''Bu hafta içerisinde kötü bir olay yaşadım. Hayatta ne olursa olsun, biz sahada elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Üzücü bir haftaydı. Hem Murat'ın hem de benim ailem için üzücü bir haftaydı.'' dedi.

''Çok daha az oynadığım bir dönem oldu''

Sabırlı bir futbolcu olduğunu söyleyen King, "Geçmiş senelere kıyasla, süre olarak çok daha az oynadığım bir dönem oldu. Ben, sabırlı bir futbolcuyum. Hocam bana bu şansı verdiğinde, takımıma yardımcı olmak istiyorum. Tabii ki hocamızın kararı. Ben, şu anda sabırla çalışmalarımı sürdürüyorum." dedi.

''Güzel bir maç olacağını düşünüyorum.''

Trnava ile alakalı ne düşünüyorsun? 5 yıl önce burada Fenerbahçe'yi 1-0 yenmişti" sorusuna cevap veren King: ''O maçı hatırlamıyorum. Rakibi hocamız rakibi inceleyor. Antrenmanda da hocamız bize gerekli şeyleri yine anlatacak. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum.'' dedi.

''Benim amacım hocamı zorlamak''

Rekabetin önemine değinen King, ''Rekabetin her türlüsü takım için faydalıdır. Rekabet olduğunda oyuncular kendisini üst seviyeye çıkarır. Benim amacım hocamı zorlamak. Kendimi iyi bir şekilde sunmak ve göstermek istiyorum. En iyisini ortaya koymaya çalışan bir futbolcuyum. Takımda çok fazla katileli oyuncular var. Takım olarak asıl isteğimiz maçlarımızı kazanmak. Takımda güzel bir rekabet var. Bu rekabet unsuru da oyuncuların kendilerini geliştirmesi için önemli bir unsur. İyi bir performans sergilemezseniz sizin yerinize başka takım arkadaşınız performans sergileyecektir.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler