Fenerbahçe Joshua King Transferini Açıkladı!

Akın Ungan
13.07.2022 - 23:46 | Son Güncellenme: 13.07.2022 - 23:54

Transferde gaza basan Fenerbahçe, Tiago Çukur'un ardından Joshua King'i açıkladı. Sarı-Lacivertliler, oyuncu ile sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Fenerbahçe Joshua King Transferini Açıkladı!

AJANSSPOR HABER

Teknik Direktör Jorge Jesus önderliğinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, transfer konusunda da çalışmalarına devam ediyor. Mesut Özil ile yollarını ayıran Sarı-Lacivertliler, forvet arkasına bir takviyede bulundu.

Joshua King resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Watford'tan ayrılan Joshua King'i transfer ettiğini resmen açıkladı. Sarı-Lacivertli kulüp, sosyal medya hesabından "Ailemize hoşgeldin Joshua King" ifadelerini kullanarak, videolu bir paylaşımda bulundu.

Anlaşma 2 yıllık

Fenerbahçe, Norveçli futbolcu Joshua King ile 2 yıllık anlaşma imzaladı. Joshua King 2022-23 ve 2023-24 sezonlarında Sarı Lacivertli formayı terletecek. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imzada Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki de hazır bulundu.

İşareti 2 yıl önce verdi!

Joshua King, 2 yıl önce yaptığı paylaşımda Fenerbahçe işaretini verdi. Bournemouth'ta oynadığı dönemde Noveçli yıldız, oğlunun Fenerbahçe forması giydiği fotoğrafı paylaştı. Joshua King, 2 yıl önce Instagram hesabından paylaştığı videoda, oğlunun Fenerbahçe forması giydiği görüldü.

Joshua King kimdir?

15 Ocak 1992 doğumlu Joshua King, ülkesi Norveç'in Romsas IL takımında futbola başladı. Valerenga U19'dan Manchester United altyapısına geçen King, Preston, Gladbach, Hull City ve Blackburn gibi kulüplerde kiralık olarak forma giydi. King, Kasım 2012'de Manchester United'tan Blackburn'e 1,23 milyon Euro karşılığında transfer oldu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den santrfor transferi! Kulüp resmen duyurdu...
Habere Git

30 yaşındaki forvet arkası, Blackburn macerasının ardındna Bournemouth, Everton ve Watford takımlarında oynadı. Temmuz ayında Watford ile sözleşmesi sona eren King, geçtiğimiz sezon Premier Lig ekibi ile 33 karşılaşmada görev aldı. 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Norveçli, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler