Ferdi Kadıoğlu ve Joshua King'den açıklamalar

Feride Kara
30.11.2022 - 22:50 | Son Güncellenme: 30.11.2022 - 23:09

Fenerbahçe Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada Rayo Vallecano ile karşılaştı. Maçı 2-1 kazanan sarı lacivertlilerde Ferdi Kadıoğlu ve Joshua King konuştu

Ferdi Kadıoğlu ve Joshua King'den açıklamalar

Kulüpler Birliği Vakfının iş birliği içinde olduğu La Liga ile düzenlediği ve Türkiye'den Fenerbahçe, Galatasaray, İspanya'dan da Vilarreal ile Rayo Vallecano'nun katıldığı Dostluk Turnuvası başladı. İlk maçta Fenerbahçe Rayo Vallecano'yu 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Ferdi Kadıoğlu ve Joshua King konuştu

Kaybettiğimiz tüm maçlarda 10 kişi kalmıştık

Joshua King "Maçı çevirmek her zaman iyidir. Bu bir hazırlık maçı ama bu sezon baktığımızda çok da fazla maç kaybetmedik. Hazırlık döneminden bu yana baktığımızda kaybettiğimiz tüm maçlarda 10 kişi kalmıştık. Antrenman anlamında da güzel bir maç oldu. 9-10 haftalık ayrı kaldığım süre vardı. Benim için de iyi oldu. Lig başladığında performansımıza devam edeceğiz."
 
 
 
 
 

Umarım Pedro'nun durumu ciddi değildir

King "Avrupa Ligi'nde gruptan çıktık. Ligde lideriz. hedefimiz kazanabildiğimiz kadar kupa kazanmak. Umarım Pedro'nun durumu ciddi değildir. Bizim için önemli bir oyuncu. Burada kupalar kazanmak istiyorum. Onun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün oynadığımız maç hazırlık maçıydı. Trabzonspor maçıyla birlikte lig tekrar başladığında yüzde 100 hazır olmak için bu maça antrenman olarak bakıyoruz." ifadelerini kullandı. 
 
 
 
 

 

Alabileceğimiz tüm kupaları almak istiyoruz

Ferdi Kadıoğlu "Kısa bir ara vardı. Bu arada iyi çalıştık. Bugün de kazandığımız için mutluyuz. Tam anlamıyla mükemmel bir durumda değiliz. Ama mükemmel seviyeye ulaşmak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz.3 kulvarda devam ediyoruz. Tüm takım arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Fit kalmak zorundayız. Alabileceğimiz tüm kupaları almak istiyoruz. Tüm çalışmalarımızı sürdürüyoruz" 

Valencia ve Batshuayi hakkında

Dünya Kupası'nda oynayan arkadaşları hakkında Ferdi Kadıoğlu: "İkisi de iyi performanslar ortaya koydular. Enner 3 gol, Michy de 1 gol attı. Ekvador daha da devam edebilirdi. Michy şu anda turnuvada devam edecek. Son maçlarını oynayacaklar diye biliyorum. Enner dinlenmeyi de hak etti. Onu da en kısa zamanda takıma bekliyoruz."
 
 
 
 

 

Senin için hazırladığımız haberler