Fenerbahçe'de Joshua King, İstanbulspor maçında yıldızlaştı

Orhan Gülek
20.12.2022 - 21:46 | Son Güncellenme: 20.12.2022 - 22:05

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında İstanbulspor'u konuk eden Fenerbahçe'de Joshua King, 3 dakika içerisinde 1 gol 1 asist yaparak yıldızlaştı. İşte detaylar

Fenerbahçe'de Joshua King, İstanbulspor maçında yıldızlaştı

AJANSSPOR - HABER

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Fenerbahçe ile İstanbulspor karşı karşıya geliyor. Sarı lacivertli ekipte Joshua King, 96 gün sonra çıktığı ilk karşılaşmada 3 dakika içerisinde 1 gol 1 asist yaparak döndü.

Crespo'dan asist, King'den gol

Karşılaşmanın 31. dakikasında Fenerbahçe'de Crespo orta alandan ayağının dışıyla harika bir derin top attı, savunma arkasına sarkan King karşı karşıya kaldığı kaleci Jensen'i mağlup etmeyi başardı ve sarı-lacivertliler 1-0 öne geçti.

Joshua King hem attı hem attırdı

İlk golden 3 dakika sonra ise sahneye tekrar Joshua King çıktı. Maçın 34. dakikasında King, topu ceza alanı içinde takım arkadaşı Batshuayi'ye yolladı, Belçikalı yıldız çok rahat bir dokunuşla farkı 2'ye çıkarttı.

İlgini Çekebilir
CANLI| Fenerbahçe- İstanbulspor
Habere Git

Sakatlıktan döndü

İstanbulspor maçında yıldızlaşan Joshua King, sezon başında performansı tam artarken sakatlanmıştı. Ligde sadece 3 maçta oynayabilen Norveçli oyuncu, 15 Eylül’deki Rennes mücadelesinde son kez sahaya çıkmıştı. 

Vallecano ve Villarreal'i de boş geçmedi

Başarılı oyuncu, Dünya Kupası arasında Vallecano ve Villarreal ile oynanan hazırlık maçında güzel  gollere de imza atmıştı. 

Jorge Jesus'un yüzünü güldürdü

Joao Pedro’nun sakatlığı dönemde Norveçli futbolcunun iyileştikten sonra kısa sürede hazır hale gelmesi, Jorge Jesus için teselli oldu.

Joshua King'un performansı

Fenerbahçe kariyerine iyi bir başlangıç yapan Norveçli futbolcu, ligde ve Avrupa'da oynadığı maçlarda 3 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

King, Süper Lig'de 3 maçta oynadı

Norveçli oyuncu, Spor Toto Süper Lig'de 3 maçta sahada yer aldı. 1 mücadeleyi yedek kulübesinde tamamlayan golcü oyuncu, ligdeki 9 karşılaşmayı ise sakatlığı nedeniyle kaçırdı. Joshua King, sakatlığından dolayı 5 Avrupa kupası maçında forma giymedi. 2 maçta ise kadroda olmasına rağmen süre almadı.

Senin için hazırladığımız haberler