Juan Mata, Karagümrük- Galatasaray maçı sonrası açıklama yaptı

Ali Bozkurt
28.10.2022 - 22:22 | Son Güncellenme: 28.10.2022 - 22:28

Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup eden Galatasaray'da ilk golünü atan Juan Mata, açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Juan Mata, Karagümrük- Galatasaray maçı sonrası açıklama yaptı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 12. haftasında Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup eden Galatasaray'da ilk golünü atmayı başaran dünya yıldızı Juan Mata, maçtan hemen sonra yayıncı kuruluş beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. İşte Mata'nın açıklamaları...

''Bu gol taraftar için''

Galatasaray formasıyla ilk golünü atmayı başaran Juan Mata, gol anını anlattı. Mata, ''Çok mutluyum ilk golümü resmi maçta attığım için. 2-0 olduğu için de kısa bir zaman kaldığından maçı kazanmış olduk, onun için de mutlu oldum. Taraftar da bizim yanımızda oluyor, bugün maça gelenler için de önce maça gelenler için de golü attım. Dünya Kupası arasından önce iki maçımız kaldı, dolayısıyla çok önemli. Bu araya girmeden önce iki tane zorlu maçımız olacak. İkisini de kazanıp araya öyle girip daha sonra liderliği almak için mücadele edeceğiz.'' dedi. 

''Taraftar mutlu olacaktır''

Taraftarın kendisini kucakladığını ifade eden Mata, ''Şehirde ve kulüpte kendimi iyi hissediyorum. Galatasaray taraftarı da beni iyi kucakladı. O yüzden burada olduğum için çok mutluyum. Yarın çok önemli bir gün, umarım herkes çok iyi bir gün geçirir. Galatasaray taraftarı da bu galibiyetle birlikte daha mutlu olacaktır.'' dedi.

Juan Mata’nın ilk gol sevinci

Galatasaray’ın İspanyol futbolcusu Juan Mata, Fatih Karagümrük maçında attığı golle sarı-kırmızılı forma ile ilk kez gol sevinci yaşadı.


Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Galatasaray deplasmanda karşı karşıya geldiği Fatih Karagümrük’ü 2-0 mağlup etti. Mücadelenin 85. dakikasında İspanyol futbolcu Mata takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.


Yaz transfer döneminde takıma katılan 34 yaşındaki futbolcu, bu golle sarı-kırmızılı forma ile ilk gol sevincini yaşadı. Maça 11’de başlayan deneyimli futbolcu 75. dakikada Dries Mertens’in yerine oyuna dahil oldu. Juan Mata bu müsabaka ile birlikte 3. resmi karşılaşmasını oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler