Galatasaray'ın yeni transferi Juan Mata, İstanbulspor maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
24.09.2022 - 21:18 | Son Güncellenme: 24.09.2022 - 22:16

Galatasaray'ın yeni transferi Juan Mata, İstanbulspor ile oynanan hazırlık maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu. İşte tüm detaylar...

Galatasaray'ın yeni transferi Juan Mata, İstanbulspor maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da performansı merak edilen isimlerin başında gelen Juan Mata, ilk defa İstanbulspor'la oynanan hazırlık maçında taraftarın karşısına çıktı.

Karşılaşmaya 11'de başlayan Juan Mata, özellikle rakip savunma arkasına attığı paslarla takım arkadaşlarına gol fırsatı yaratırken oyunuyla taraftarın beğenisini kazandı.

 

Karşılaşma sonrası Juan Mata açıklamalarda bulundu.

"Atmosfer inanılmazdı"

Türkiye'nin en büyük ve en başarılı takımı olduklarını dile getiren Mata "Galatasaray benim için her zaman çok önemli bir takım oldu. Türkiye'nin en büyük ve en başarılı takımı. En üst seviyede mücadele edebileceğim bu tarz bir şeye ihtiyacım vardı. Burada şampiyonluklar kazanmak istiyorum. Lig maçına da gelmiştim, atmosfer inanılmazdı. Bugün de 30-35 bin kişi bizi destekledi, teşekkür etmek istiyorum." dedi.

"Fiziksel olarak kendimi göstereceğim"

Mertens ile aynı bölgede oynayan Mata, forma rekabeti konusunda gelen soruyu ise şöyle yanıtladı: "Çok önemli takımlardan önemli oyuncular geldi. Antrenörümüzün kadromuzdan memnun olduğunu düşünüyorum. Kondisyon hocalarımızla çalışma fırsatı yakaladım. Önümüzdeki dönem fiziksel olarak kendimi göstereceğim."

İlgini Çekebilir
Cimbom'dan 2 gollü prova
Habere Git

"Hemen uçağa atlayıp geldim"

Son olarak transfer sürecine de değinen Mata "Çok kısa sürede gerçekleşti. Türkiye'de bu kadar büyük bir takımdan teklif aldığımı öğrendiğimde birkaç saat içinde tamamladık görüşmeleri. Erden Bey (Timur) ile görüştük, onun gelmiş olması da süreci hızlandırdı. Ben de hemen uçağa atlayıp geldim." dedi.

Baran Aksaka: "Nereye baksan yıldız oyuncu var"

Galatasaray'ın 19 yaşındaki genç oyuncusu Baran Aksaka ise maç sonu şu ifadeleri kullandı:

 

"Okan hocaya teşekkür ediyorum. Galatasaray altyapısında oynayan her oyuncunun hayalidir taraftarın önünde maça çıkmak. Bizim için lig maçı gibiydi. Mükemmel bir atmosfer vardı. Oyun içinde kopmalar da oldu ama genel anlamda iyi oyun ortaya koyduk. Hafta içinde Fredrik ile Mata ile konuştum. Mata ve Midtsjö gibi oyuncularla oynuyorsunuz. Bu gerçekten hayal gibi. Nereye baksan yıldız oyuncu var."

Senin için hazırladığımız haberler