Galatasaray'dan ayrılan Juan Mata Vissel Kobe'ye transfer olacak

Ali Bozkurt
31.08.2023 - 11:02 | Son Güncellenme: 31.08.2023 - 11:26

Manchester United'dan ayrılıp geçtiğimiz sezon Galatasaray'la şampiyonluk yaşayan İspanyol yıldız Juan Mata'nın gideceği takım hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı

Galatasaray'dan ayrılan Juan Mata Vissel Kobe'ye transfer olacak

AJANSSPOR HABER

Manchester United'dan ayrılıp geçtiğimiz sezon Galatasaray'a transfer olan ve kariyerinde ilk defa lig şampiyonluğu kazanan Juan Mata, sözleşmesi bittikten sonra takımdan ayrıldı. Dünyaca ünlü futbolcunun gideceği takımda belli oldu. 

Mata'nın yeni durağı Japonya

İspanyol gazetesi Marca'nın haberine göre, sarı-kırmızılılarda bir sezon geçirdikten sonra sözleşmesinin sona ermesiyle takımdan ayrılan Juan Mata'ya Japonya'dan transfer teklifi yapıldı.  Vissel Kobe, boşta olan 35 yaşındaki Juan Mata'ya sözleşme teklifi yaptı.

Dünya yıldızları forma giydi

Iniesta, David Villa, Bojan Krkic ve Sergi Samper gibi yıldız futbolcularında bir dönem oynadıkları japon takımı Vissel Kobe, son olarak Mata'yı kadrosuna katmak istiyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın grubu belli oluyor! İşte torbalar...
Habere Git

4 gole katkı sağladı

Juan Mata, Galatasaray'da geçen sezon ligde çıktığı 16 maçta 3 gol attı ve 1 asist yaptı.

Japon ekibi transfer görüşmelerinde ciddi bir teklifle masaya otururken, Mata da transfere sıcak bakıyor. İki taraf arasındaki görüşmelerin kısa bir süre için tamamlanarak resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Şuan kulüpsüz

Galatasaray ile sözleşmesi sona erdikten sonra takımdan ayrılan Juan Mata, henüz bir takımla sözleşme imzalamadı.

Senin için hazırladığımız haberler