Real Oviedo Taraftarlarından Juan Mata İçin Depremzedelere Destek

Orhan Gülek
23.02.2023 - 22:40 | Son Güncellenme: 23.02.2023 - 22:44

Galatasaraylı futbolcu Juan Mata’nın altyapısında yetiştiği Real Oviedo’nun taraftarları Türkiye’deki depremzedeler için yardım gönderdi. İşte detaylar...

Real Oviedo Taraftarlarından Juan Mata İçin Depremzedelere Destek

AJANSSPOR - HABER

Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından Türkiye’ye gelen yardımlar devam ediyor. Galatasaray’ın İspanyol futbolcusu Juan Mata’nın altyapısında yetiştiği Real Oviedo’nun taraftarları da depremden etkilenenler için Türkiye’ye yardım gönderdi. 

Kendi aralarında yardım topladılar

İspanyol futbol kulübü Real Oviedo’nun taraftarları Türkiye için harekete geçti. Yaşanan depremlerin Türkiye’de büyük bir yıkıma yol açmasının ardından İspanyol taraftarlar kendi aralarında topladıkları yardımları depremzedelere gönderdi.

“En iyi dostumuz orada yaşıyor”

Toplanan yardımların ardından konuşan taraftar grubu başkanı ise “Türkiye bizim için çok özel bir yer çünkü bizim en iyi dostumuz orada yaşıyor.” dedi. Galatasaray forması giyen Juan Mata Real Oviedo altyapısında yetişmiş ve 15 yaşındayken Real Madrid’e katılana kadar 3 yıl Oviedo’da kalmıştı. 

Galatasaray’da Mata

Galatasaray 8 Eylül 2022’de Mata ile transfer görüşmelerine başlandığını duyurdu. 2022-2023 sezonunda Galatasaray için 10 Süper Lig maçında forma giyen 34 yaşındaki orta saha oyuncusu 3 gol ve 1 asist ile sarı-kırmızılı ekibe katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler