Jude Bellingham, Real Madrid İçin Dortmund'un Sözleşme Teklifini Geri Çevirdi

09.05.2023 - 16:28 | Son Güncellenme: 09.05.2023 - 16:52

Borussia Dortmund'un sözleşme yenilemek istediği genç yıldız oyuncu Jude Bellingham, Real Madridê transfer olmak için dev maaş artışını kabul etmedi. Detaylar...

Jude Bellingham, Real Madrid İçin Dortmund'un Sözleşme Teklifini Geri Çevirdi

AJANSSPOR HABER

Borussia Dortmund, maaşı 6 milyon Euro olan Jude Bellingham'a zam teklif etti. Yıldız oyuncu adının Real Madrid ile anılmasıyla birlikte Alman ekibinden gelen teklifi kabul etmediği iddia edildi. Detaylar...

Dortmund sınırları zorladı

BILD'e göre, yeni sözleşme imzalamak için maaşında yapılandırmaya giden sarı-siyahlılar, Jude Bellingham'a yıllık 14 milyon euroluk bir teklif yaptı.

Bellingham, kabul etmedi

Bu teklifi reddeden Bellingham'ın, Dortmund tarihinde en yüksek maaş alan oyuncu olma ihtimalini reddettiği aktarıldı.

Real Madrid devrede

Real Madrid, İngiliz oyuncuyu transfer etmek için girişimlerine devam ediyor. Borussia Dortmund ile anlaşmaya yakın olduğu öne sürülürken, İngiliz oyuncunun 2029'a kadar başkent ekibiyle sözleşme imzalayacağı aktarılmıştı. Dortmund'un 140 milyon euro bonservis bedeli istediği, Real Madrid'in ise 110 ila 120 milyon euro aralığında transferi sonlandırmak istediği belirtildi. 

Jude Bellingham'ın istatistikleri

Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Jude Bellingham, Borussia Dortmund formasıyla çıktığı 129 resmi maçta 21 gol atıp 25 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler