Julio Velasco'nun İtalya için Olimpiyat Köyü kararı tartışma yarattı

10.07.2024 - 13:25 | Son Güncellenme: 10.07.2024 - 13:39

İtalya A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörü Julio Velasco takımının Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Olimpiyat Köyü'nde kalmasını istemiyor.

Julio Velasco'nun İtalya için Olimpiyat Köyü kararı tartışma yarattı

İtalya bu yaz Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek. Julio Velasco'nun ise İtalyan voleybocuların 'dikkat dağıtıcı unsurlar' nedeniyle Olimpiyat Köyü'nde konaklamasını istemiyor.

Velasco'dan Olimpiyat Köyü'ne ret

Volleyballit tarafıdan aktarılan bilgilere göre İtalya A Milli Kadın Voleybol Takımı, Olimpiyat Köyü'nde konaklamayacak. Daha önce 3 kez olimpiyat deneyimi yaşayan Julio Velasco, oyuncularını hem Olimpiyat Köyü cazibesinden hem de dikkat dağıtıcı unsurlardan korumak için köy dışındaki bir otelde konaklamak istiyor.

Velasco'nun kararı taraftarları ikiye böldü

İtalya A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda başantrenör Julio Velasco'nun isteği ile sporcular tıpkı Avrupa ve Dünya Şampiyonası'nda olduğu gibi Paris 2024 Olimpiyat Oyunları deneyimini de otel, antrenmanlar ve maç salonları arasında geçirecek. İtalyan oyuncuların olimpiyat ruhunu bu şekilde hissedip hissedemeyecekleri ise tartışma konusu oldu.

İlgini Çekebilir
Filenin Sultanları antrenmanında sürpriz genç isim
Habere Git

Erkek voleybolcular köyde olacak

İtalya A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın aksine erke voleybol takımı ise Olimpiyat Köyü'nde konaklayacak. 

Senin için hazırladığımız haberler