Junior Fernandes geleceği hakkında konuştu!

01.08.2020 - 08:46 | Son Güncellenme: 01.08.2020 - 08:53

Junior Fernandes'ten Başakşehir transfer haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor forması giyen Junior Fernandes transfer iddiaları hakkında ne dedi? İşte detaylar...

Junior Fernandes geleceği hakkında konuştu!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren ve şampiyon Başakşehir ile ismi anılan Junior Fernandes'ten transfer açıklaması geldi.

Skorer'e konuşan Fernandes, "Süper Lig’i gerçekten çok seviyorum ve her zaman ilginç bir lig olduğunu söylüyorum. Bu sene enteresan bir sezondu ama takımım ve benim için çok iyi bir yıl oldu" dedi. 

Alanyaspor'da mutlu olduğunu belirten Fernandes, "Alanyaspor’da forma giymekten çok mutluyum. Bu takımda ve şehirde uzun süre bulundum ve çok memnunum ancak gelecek sezon ne olacağını henüz ben de bilmiyorum" şeklinde konuştu. 

Fenerbahçe ile ismi anılan Erol Bulut'a da değinen Fernandes, "Erol Bulut harika bir antrenör bence. Zaten iyi olduğunu göstermişti ancak bu sezon kesinlikle kendini tamamen gösterdi. Bazen bazı şeylere katılmıyoruz ama futbolda bunlar çok normal. Genel olarak iyi bir iletişimimiz var diyebilirim. Kendimi değerlendirmeyi pek sevmem ancak kişisel olarak her zaman daha iyisini yapabileceğimi çok iyi biliyorum. Ama yine de iyi bir sezon geçirdiğimi söyleyebilirim" açıklamasını yaptı. 

Türkiye'de kalmak istediğini ifade eden Fernandes, "Tabii ki çok isterim gitmeyi. Bence her oyuncu her şeye rağmen kendi ülkesini temsil etmek ister. Çok seviyoruz. Burada mutluyuz. Niyetimiz Türkiye’de kalmak olsa bile futbolda bir şeyleri planlayamazsınız çünkü bir günden öbür güne her şey değişebilir" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler