Jupp Heynckes: Hakemden şikayet edecek değilim.

02.05.2018 - 00:43 | Son Güncellenme: 02.05.2018 - 00:43

Jupp Heynckes, Bayern Münih'in Şampiyonlar Ligi'ne veda ettiği maçın ardından konuştu. Tecrübeli teknik adam 2-2 sona eren Real Madrid maçında büyük bir hata yapan kaleci Ulreich ve hakem Cüneyt Çakır hakkında açıklama yaptı.

Maçın ardından konuşan Heynckes, "İki maçta da daha iyi olan taraf bizdik. Real Madrid, sadece kontratak kovaladı. İlk yarıda muhteşemdik ama daha sonra bir hata bize pahalıya patladı. O pozisyonda geri pas vermememiz gerekiyordu. Henüz Sven Ulreich ile konuşmadım, şu anda doping testinde" dedi.

Maçtaki tartışmalı penaltı pozisyonu haklkında da görüş bildiren tercübeli teknik adam, "Top Marcelo'nun eline çarpıyordu, pozisyon çok net penaltı ama burada durup sızlanmayacağım. Çok basit pozisyonları harcadık, oturup hakemden şikayet edecek değilim. İlk maçta turu garantileyebilirdik" diye konuştu.

Jupp Heynckes, "Tıpkı takımım gibi, finale çıkamadığımız için hayal kırıklığı yaşıyorum. Finale çıkmayı hak etmiştik ancak melankoli içinde değilim. Sonucu gerçekçi bir şekilde görüyorum" ifadesini kullandı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler