Jurgen Kloop'tan Mesut Özil ve İlkay'a destek!

19.07.2018 - 18:09 | Son Güncellenme: 19.07.2018 - 22:26

Liverpool'un Alman teknik direktörü Jurgen Kloop, Mesut Özil ve İlkay Gündoğan’a yönelik eleştirilere sert tepki gösterdi. Jurgen Kloop Mesut ve İlkay için ne söyledi? İşte detaylar...

Liverpool'un Alman teknik direktörü Jurgen Kloop, Mesut Özil ve İlkay Gündoğan’a yönelik eleştirilere sert tepki gösterdi. Kloop, “İnsanlardan her şeyi yüzde yüz mükemmel yapmasını bekleyemezsiniz. İki oyuncunun ailelerinin yüzde 50-60’ı hala Türkiye’de yaşıyor ve bu gençlerin köklerinin Türk olduğu unutuluyor. Onlarla uğraşmak yerine, çözüm üretilmeliydi” diye konuştu. Mesut’un Almanya Milli Takımı’nı bırakmasını isteyen federasyon başkanı Reinhard Grindel ve Futbol Direktörü Bieroff’a da mesaj yollayan Kloop şöyle konuştu: Tolerans ve olayların kapatılması için çaba gösterilmeli. Oyuncuların takımı bırakması konusunda saçma sapan tartışmalar yapılıyor.

Bieroff ve Grindel'e!

Bu ülkenin zeki insanları hoşgörü talep ediyor. Diğerleri de susmalı, gençleri sorgulamamalı. İkisinin de Almanya’da büyümesine rağmen kökleri Türkiye’de. Her zamanki gibi yazık ki bağıran kişi, en çok duyulan kişi oluyor.

Akşam

Senin için hazırladığımız haberler