Jürgen Klopp: "Biz Chelsea gibi olamayız"

10.09.2020 - 11:46 | Son Güncellenme: 10.09.2020 - 11:49

Son dakika futbol haberleri... Son şampiyon Liverpool'un teknik direktörü Jürgen Klopp, Liverpool'un transfer politikasını ve rakipleri Chelsea'nin geçirdiği transfer dönemine yönelik genel bir futbol sohbeti yaptı. İşte Jürgen Klopp'un sözleri...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Premier Lig'in son şampiyonu Liverpool'un menajeri Jürgen Klopp, Liverpool'un transfer politikasını rakipleri Chelsea'yle karşılaştırarak samimi açıklamalar yaptı.

BBC Radio'ya konuşan Alman teknik adam, koronavirüs salgını nedeniyle bir belirsizlik ortamı oluştuğu ve buna ekonomik olarak dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.

"Biz farklı bir kulübüz"

Her kulübün farklı şartlarda ve durumlarda olduğunu vurgulayan Jürgen Klopp, "Bazı kulüpler için belirsizlik ortamı daha az önemlidir çünkü daha büyük destek görüyorlardır. Biz ise farklı bir kulübüz. Şu an olduğumuz takımla iki yıl önce Şampiyonlar Ligi finaline çıktık, bir sonraki sene Şampiyonlar Ligi şampiyonu olduk ve sonra da Premier Lig şampiyonu olduk." ifadelerini kullandı.

Tek transfer

Transfer dönemini tek bir imzayla geçiren son şampiyon Liverpool, takıma yalnızca Kostas Tsimikas'ı kattı ve bu transfer için 11 milyon sterlin ödedi. Londra ekibi Chelsea ise bu dönemin transfer dönemine damga vurarak toplamda 200 milyon sterlin para harcadı.

"Kadromuzu geliştirmeye çalışıyoruz"

Chelsea gibi transferler yapamayacaklarını belirten Klopp, "Biz her zaman elimizdeki kadroyu geliştirmeyi, yeni oyuncular almaya tercih ediyoruz. Bu futbol; kimse çok çalışmayı, antrenman yapmayı ve gelişmeyi konuşmuyor, sadece transferleri konuşuyor." diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler