Jürgen Klopp, Nuri Şahin'i yerinden edecek

07.09.2024 - 12:20 | Son Güncellenme: 07.09.2024 - 13:55

Sezon sonu itibarıyla Liverpool'dan ayrılan Alman teknik direktör Jürgen Klopp, Borussia Dortmund'un teknik direktörü Nuri Şahin'in yerine geçecek. Detaylar...

Jürgen Klopp, Nuri Şahin'i yerinden edecek

AJANSSPOR - HABER

Sezon sonunda Liverpool kariyerinin sonlandıran Alman teknik adam Jürgen Klopp, özel maçta bir dönem çalıştırdığı Borussia Dortmund'un tekrardan başına geçmeye hazırlanıyor.

Efsanelere veda

Borussia Dortmund'un eski oyuncuları Lukasz Piszczek ve Jakub Blaszczykowski, 7 Eylül tarihinde Signal Iduna Park'ta kendileri için düzenlenecek olan veda maçında sahne alacaklar.

Bu karşılaşmada ikilinin Borussia Dortmund'dan eski takım arkadaşları da yer alacak.

Klopp geri dönüyor

Borussia Dortmund'un düzenlediği bu organizasyonda 2008-2015 yılları arasında Alman devinde teknik direktör olarak görev yapmış olan Jürgen Klopp da olacak.

Klopp'un, özel maçta teknik direktör olarak taraftarların karşısına çıkması bekleniyor.

Piszczek ve Blaszczykowski'nin Dortmund performansları

Futbola bu yaz veda eden 39 yaşındaki Polonyalı eski sağ bek Lukasz Piszczek, Borussia Dortmund formasıyla 382 maçta sahne aldı ve 19 gol, 64 asistlik performans gösterdi.

Futbol kariyerine geçtiğimiz sezon veda eden Polonyalı eski sağ kanat oyuncusu Jakub Blaszczykowski ise Sarı-Siyahlı formayla çıktığı 253 maçta 32 gol ve 52 asistlik performansa imza attı.

Klopp'un Dortmund karnesi

2008-2015 yılları arasında Borussia Dortmund ile 319 maça çıkan Alman teknik direktör Jürgen Klopp, 181 galibiyet, 65 beraberlik ve 73 mağlubiyet elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler