Jürgen Klopp, Roma maçı sonrası konuştu! İmkansız diye bir şey yok...

25.04.2018 - 00:55 | Son Güncellenme: 25.04.2018 - 00:55

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Liverpool sahasında konuk ettiği Cengiz Ünder'li Roma'yı 5-2 mağlup etti ve rövanş karşılaşması için avantaj  sağladı.

Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp maç sonunda Tivibu Spor'a açıklamalarda bulundu.

Klopp'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Evet maça çok iyi başladık diyemem ama ondan sonra kontrolü ele aldık ve baskıyı artırdık. 70. dakikalar her şey kusursuzdu ve inanılmaz bir avantaj elde etmiştik. Daha sonra maçın maalesef yaptığımız savunmada bir hata ile bütün dengeyi kaybettik ve golü yedik. İlk golden sonra hatalar zaten bir birini takip eder futbolda böyledir. Baskıda yiyince 2. golü yedik.

Bence Alex Oxlade-Chamberlain'in sakatlığı bizim orta sahadaki kurgumuzu çok değiştirdi. Maçı etkileyen bir sakatlıktı. İkinci maç için elbette büyük bir avantajla gidiyoruz. Güçlü durumdayız ve sonraki maçtada kazanan taraf olmak istiyoruz.

İkinci maç nasıl olacak sorusuna Klopp, "Maalesef zor olacak maalesef. Zor hale getirdik. Çünkü genç tarih daha yeni Roma'nın evindeki oynadığı maçlara bakınca her şeyin mümkün oldığunu bize gösterdi. İmkansız diye artık bir şey yok. Finale kalmak bizim için çok önemli ve uzun yıllar sonra finale kalacağız. Ben kafamda hemen diğer maçı oynamaya başladım bile." ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler