Jürgen Klopp'tan Ozan Kabak açıklaması!

12.02.2021 - 23:32 | Son Güncellenme: 12.02.2021 - 23:50

Premier Ligi haberleri... Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Leicester City ile yarın deplasmanda oynayacakları maç öncesi Ozan Kabak ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Jürgen Klopp'tan Ozan Kabak açıklaması!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Leicester City ile yarın deplasmanda oynayacakları maç öncesi milli futbolcu Ozan Kabak ile ilgili kulüp resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

"Ozan genç bir oyuncu"

Klopp, "Ozan genç bir oyuncu. Bildiğiniz gibi ben o yaşlarda çok daha iyi bir futbolcu değildim. Fakat stadyumda seyirci olmasından keyif alırdım. En azından 200'den fazla olunca. Çünkü iki  üç kişi olduğunda herkesin ne söylediğini duyabiliyorsunuz. Bu yüzden taraftar olsaydı bunu baskı olarak görmezdim. Ama ne demek istediğinizi anlıyorum.

"Ozan Kabak birçok kez kalabalık taraftarlar önünde oynadı"

Karşılaşmada bir hata yaparsanız veya başka bir şey, tüm kalabalığın çıkardığı gürültüyü duyabilirsiniz. Bu hoş değil ama genç oyuncular içinde aynı zamanda tecrübe oluyor. Ozan Kabak birçok kez kalabalık taraftarlar önünde oynadı. Stuttgart'ta oynadı, Schalke'de oynadı. Bu yüzden kalabalık önünde oynamaya alışkın" diyerek sözlerini tamamladı.

Maç ne zaman?

Leicester City - Liverpool maçı 13 Şubat Cumartesi (Bugün) saat 15:30'da başlayacak ve maçı S Sport canlı olarak yayınlayacak.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler