Liverpool menajeri Jürgen Klopp'un gözü Fekir transferinde!

09.06.2018 - 19:58 | Son Güncellenme: 09.06.2018 - 17:00

Liverpool ile anlaştığı belirtilen Lyon'un Fransız yıldızı Nabil Fekir için açıklama geldi!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Fransa’da Lyon forması giyen Nabil Fekir’i kadrosuna katmak istiyor.

Klopp’un gözü Fekir’de

Geride bıraktığımız sezon Lyon’da 23 gol atan Fransız futbolcunun, Liverpool menajeri Jürgen Klopp’un hedefi olduğu ve Coutinho’nun boşluğunu uzun vadede bu isimle doldurabileceği ifade edildi.

Haftalık 140 bin Pound’dan 5 yıllık anlaşma sağlandığı ifade edilen ve Liverpool sağlık ekibi tarafından Paris’te kontrolden geçirildiği öne sürülen Fekir için Lyon’dan bir açıklama geldi.

Fransız ekibi Lyon transfer haberlerini yalanladı

Lyon, çıkan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ve futbolcunun Liverpool’a transferinin sonuçlanmadığını bildirdi. Fransız Kulübü, taraftarlarını da sadece Lyon’un resmi organlarında çıkan haberlerine itibar etmesi konusunda uyardı.

Daha önce adı Manchester City ve Atletico Madrid ile de anılan Nabil Fekir’in, Liverpool’a transfer olmaya sıcak baktığı belirtiliyor.

Fekir geçen sezon Lyon’da kaç gol attı?

Geride bıraktığımız sezon 40 maçta 23 gol ve 9 asistle oynayan 24 yaşındaki futbolcunun, kulübü Lyon ile normal şartlarda 30 Haziran 2020 tarihine kadar süren bir sözleşmesi bulunuyor. Başarılı orta saha oyuncusu, Fransa Milli Takımı’nda 11 maçta 2 gol atmıştı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler