Justin Kluivert babasının izinde! Tam 13 yıl sonra...

29.08.2021 - 16:22 | Son Güncellenme: 29.08.2021 - 16:38

Son dakika haberleri... OGC Nice'in yeni transferi Justin Kluivert, bir gün önceki Bordeaux maçında gol atarak babası Patrick Kluivert'e nazire yaptı. işte detaylar...

Justin Kluivert babasının izinde! Tam 13 yıl sonra...

AJANSSPOR - HABER

 

Fransa Ligue 1 ekiplerinden OGC Nice'in yeni transferi Justin Kluivert, Bordeaux maçında attığı golle babası Patrick Kluivert'i hatırlattı. 

Kluivert, Ligue 1'e merhaba dedi

Bir gün önceki Bordeaux maçında, OGC Nice; ligin köklü ekiplerinden Bordeaux'u 4-0'lık skorla geçmesini bildi. Gol perdesini de Patrick Kluivert'in oğlu Justin Kluivert açtı. Maçın 7. dakikasında Bordeaux kalecisi Costil'i geçen Kluivert, 36. dakikadaki zorunlu değişikliğe kadar etkili bir oyun oynadı. Bu gol, Justin Kluivert'in Fransa kariyerindeki ilk golü oldu. 

13 yıllık aradan sonra yine Kluivert!

Tıpkı babası gibi Ajax altyapısında yetişen Kluivert, babasının 2008'de Lille formasıyla attığı golden 13 yıl sonra Ligue 1'de fileleri havalandırdı. Baba Kluivert, emekliye ayrılmadan 4 ay önce; 16 Şubat 2008'de Rennes ağlarına 2 gol göndermiş; Lille o maçı 3-1 kazanmıştı. Opta'nın verilerine göre, bu golden 13 yıl, 6 ay, 12 gün sonra bu kez sahneye Justin Kluivert çıktı. 

Kluivert ve oğulları

Patrick Kluivert'in Rosanna ve Angela'dan doğma 4 çocuğu tıpkı kendisi gibi futbol oynuyor. Aralarında en kariyerlisi ise, şimdilik Justin Kluivert. İşte, Patrick Kluivert'in oğullarının tam listesi...

  • Justin Kluivert (22 yaşında, OGC Nice'de kiralık. Bonservisi AS Roma'da)
  • Quincy Kluivert (24 yaşında, AFC Amsterdam Zaterdag'da oynuyor.)
  • Ruben Kluivert (20 yaşında, Utrecht U21'de.)
  • Shane Patrick Kluivert (13 yaşında, Barcelona altyapısında)

 

Senin için hazırladığımız haberler