Juve’nin geleceği Merih! Efsaneden övgü dolu sözler

16.02.2021 - 11:17 | Son Güncellenme: 16.02.2021 - 11:43

Juventus’un kulüp tarihine geçmiş savunma oyuncularından Andrea Barzagli, Merih Demiral için “Garantili geleceği olan bir futbolcu. Juve, onunla ve De Ligt’le birkaç yıllık geleceğini güvence altına aldı” değerlendirmesinde bulundu.

Juve’nin geleceği Merih! Efsaneden övgü dolu sözler

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Serie A’daki gururumuz Merih Demiral’a bir övgü de İtalyan futbolunun önemli ismi Andrea Barzagli’den geldi. Juventus’un sembol isimlerinden olan eski stoper, bayrağı devrettiği Merih ve Matias De Ligt’i yorumladı.

Umarım uzun süre kalır

Juventus Twitch’e konuşan Barzagli, “Onlar garantili bir geleceği olan iki genç oyuncu. Umarım Juve'de uzun süre kalırlar. Halen gençler ve çok gelişebilirler" dedi.

Öğretmenleri Chiellini ve Bonucci

Hem milli futbolcumuzun hem de Hollandalı savunmacının Chiellini ve Bonucci'den çok şey öğrendiğini vugulayan eski Juventuslu oyuncu, “Bu durum onlar için fark yaratıyor. Juve önümüzdeki birkaç yıl için geleceği güvence altına aldı" diye konuştu.

Pirlo iyi bir “pislik”!

Barzagli’nin ayrıca Juventus Teknik Direktörü Andrea Pirlo için de “Pirlo'yu çok ciddi görüyorsunuz ama gerçekte o iyi anlamda bir 'pislik'. Antrenörlüğe daha yeni başladı, akıllıca şeyler yapıyor” yorumunda bulunması dikkat çekti.  

Senin için hazırladığımız haberler