Juventus, Chelsea'ye takas teklifini yaptı!

01.06.2020 - 20:42 | Son Güncellenme: 01.06.2020 - 20:45

Juventus, Chelsea'ye takas teklifini yaptı!

2018 yılında Napoli'den, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin başına geçen ve gelir gelmez İtalyan orta saha Jorginho'yu transfer eden Sarri, bir kez daha İtalyan oyuncuyu takımına katmaya hazırlanıyor.

"Maurizio Sarri, Jorginho'yu istiyor"

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Juventus teknik direktörü Maurizio Sarri, takımında görmek istediği Jorginho için Federico Bernardeschi'yi gözden çıkarmış durumda. Salgın günleri sonrasında ekonomik anlamda zorlanmak istemeyen İtalyan ekibi, Jorginho için mavililere farklı bir teklifte bulunmaya hazırlanıyor.

Jorginho-Bernardeschi takası!

2017 yılında 40 milyon euro karşılığında Fiorentina'dan büyük umutlarla transfer edilen, ancak bir türlü istenilen performansı gösteremeyen Federico Bernardeschi, yeni sezon için teknik direktör Sarri'nin gözünden düşmüş durumda. Yeni sezonda İtalyan teknik direktörün takımda görmek istemediği oyuncuların arasında yer alan Bernardeschi, Jorginho'nun transfer edilmesinde takas kozu olarak görülüyor.

"Willian ve Pedro yerine..."

Öte yandan Chelsea'nin, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Willian ve Pedro'nun takımdan ayrılma ihtimallerini karşılık Juventus'un takas teklifine olumlu bakabileceği düşünülüyor. İki ekibin salgın sonrası resmi görüşmelere başlaması bekleniliyor.

Senin için hazırladığımız haberler