Juventus, Cristiano Ronaldo’nun yerini Eden Hazard’la dolduracak

27.08.2021 - 21:18 | Son Güncellenme: 27.08.2021 - 21:23

Son dakika transfer haberleri… Cristiano Ronaldo’yu Manchester United’a kaptıran Juventus, Real Madrid’den Eden Hazard’ı transfer etmek istiyor.

Juventus, Cristiano Ronaldo’nun yerini Eden Hazard’la dolduracak

AJANSSPOR-HABER

Cristiano Ronaldo, Juventus’tan ayrılarak eski kulübü Manchester United’a transfer oldu. İtalyan takımı da Portekizli yıldızın boşluğunu doldurmak için kolları sıvadı. İspanyol basınından Marca'ya göre Juventus'un listesinin ilk sırasında Eden Hazard var.

Hazard Juventus'a gitmeye sıcak 

Chelsea’den transfer olduğu Real Madrid'de bir türlü bekleneni veremeyen Belçikalı yıldız da takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor. Sakatlıklardan dolayı İspanyol devinde verimli olamayan 30 yaşındaki futbolcu kariyerinde yeni bir sayfa açmak için Serie A’nın yolunu tutabilir. 

Mbappe gelirse Hazard gönderilecek 

Özellikle Real Madrid'in Kylian Mbappe transferine sona yaklaşmasının Hazard’ın Juventus’a gidişini kolaylaştırabileceği gelen haberler arasında. Geçen sezon La Liga’da yalnızca 14 maça çıkabilen Eden Hazard, bu sezon 2 lig maçında da oynayarak 1 asiste imza attı.

Ronaldo'yu kaybeden Hazard'a sarılıyor

Öte yandan bu transfer iddiasının ilginç bir özelliği daha var. Real Madrid de Cristiano Ronaldo Juventus’a transfer olunca yerini Eden Hazard’ı alarak doldurmaya çalışmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler