Juventus, David Alaba ile ilgileniyor

04.11.2020 - 19:04 | Son Güncellenme: 04.11.2020 - 19:05

İtalya Ligi ekiplerinden Juventus, Bayern Münih forması giyen savunma oyuncusu David Alaba'yı transfer etmek istiyor. Alaba'nın gözü Real Madrid veya Barcelona'da. İşte detaylar..

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih forması giyen David Alaba'ya İtalya Ligi takımlarından Juventus talip oldu.

Juventus, Alaba ile ilgileniyor

Alman medyasında yer alan haberlere göre; Bavyera ekibi ile sözleşme uzatmaya sıcak bakmayan Alaba'yı Juventus transfer etmek istiyor. Ancak oyuncunun ilk olarak hedefi İspanya'da Real Madrid veya Barcelona'da oynamak olduğu belirtildi.

Ayrıca İngiliz devi Liverpool'da oyuncu ile ilgileniyor.

Öte yandan Bayern Münih Başkanı Herbert Hainer, 28 yaşındaki defans oyuncusu David Alaba'ya yaptıkları 5 yıllık sözleşme teklifini geri çektiklerini açıkladı.

"Teklifimizi geri çekmeye karar verdik

Hainer, "Ona gerçekten çok iyi, çok adil bir teklif sunduk. Alaba'nın menajerine Ekim ayı sonuna kadar cevap almak istediğimizi belirttik ancak herhangi bir cevap gelmedi. Daha sonra teklifimizi geri çekmeye karar verdik" ifadelerini kullandı. 

9 maç 1 asist

Kulübüyle olan sözleşmesi 2021 yılında bitecek olan Avusturyalı oyuncu bu sezon 9 maçta sahaya çıktı ve 1 asist kaydetti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler