Juventus formasını yere fırlatan Ronaldo’ya tarihi ceza!

13.04.2021 - 18:18 | Son Güncellenme: 13.04.2021 - 18:26

Dış haberler... Juventus - Genoa karşılaşmasında formasını çıkarıp yere atan Cristiano Ronaldo'ya çok konuşulacak bir ceza geliyor. İşte detaylar...

Juventus formasını yere fırlatan Ronaldo’ya tarihi ceza!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İtalya spor basınında bir numaralı gündem maddesi Cristiano Ronaldo. Geçtiğimiz hafta sonu güzel oyunla kazanılan Genoa maçı sonrası, Ronaldo'nun formasını fırlatması çok konuşulmuştu. Bazı yerel kaynaklar; söz konusu olayda Ronaldo'nun formasını yere fırlatmadığını; aksine top toplayıcı çocuğa attığını ileri sürmüştü.

Bazı kaynaklar ise, hareketin direkt olarak forma fırlatma olarak nitelendirilmesi gerektiğini savunuyordu. Juventus Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Ronaldo'nun hareketi için "Hiç iyi değil..." demişti. Peki, İtalyan kulübü Ronaldo'ya ceza verecek mi? 

Juventus yönetiminden tarihi ceza...

İtalyan CalcioMercato Gazetesi, Juventus'un Ronaldo'ya formasını fırlattığı için olası cezalardan birkaçını gündeme taşıdı. Bu cezalar arasında en dikkat çekici olanı, Ronaldo'nun U-13 takımına düşürülmesi. Nitekim, Juventus taraftarı da bu tip bir ceza verilmesini istiyor.

Ronaldo, 2020-21 sezonunda ne yaptı?

Andrea Pirlo'nun saha içinde en fazla güvendiği futbolculardan biri olan Cristiano Ronaldo bu yıl, 36 yaşında olmasına rağmen 37 maça çıkıp 22 gol kaydetti. Ayrıca, 4 asisti de bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler