Juventus iki farkı koruyamadı! Tottenham...
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Juventus iki farkı koruyamadı! Tottenham...

Son 5 Haber

Antalyaspor A.Ş'nin yeni başkanı Mustafa Ergün oldu

VNL Ankara etabında Almanya’dan net galibiyet! Belçika’ya set vermedi

Farioli’den Alanyaspor’a vefa ziyareti! Hasan Çavuşoğlu ile bir araya geldi

Futbol dünyasını yasa boğan veda! Lucarelli'den Protti'ye duygusal mektup

ABD maçında ofsayt şaşkınlığı: ABD'liler Google'da ofsayt aradı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Juventus iki farkı koruyamadı! Tottenham...
juventus ile Tottenham, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında iki farkla geriye düşmesine rağmen skoru eşitlemeyi başaran Tottenham, rövanşa avantajlı gitti.
Juventus 2 - 2 Tottenham Hotspur
2' 1 - 0 Gonzalo Higuain
9' 2 - 0 Gonzalo Higuain (Penaltı)
35' 2 - 1 Harry Kane
45+2' Gonzalo Higuain (Penaltı kaçırdı)
72' 2 - 2 Christian Eriksen
Juventus, sahasındaki maça oldukça hızlı başlarken, henüz 2. dakikada Higuain ile öne geçti. 9. dakikada penaltıdan topu ağlara yollayan Gonzalo Higuain farkı 2'ye çıkardı. Öte yandan Arjantinli forvet, Şampiyonlar Ligi'nde en erken iki gol atan isim oldu ve tarihe geçti.
26. dakikada yakın mesafeden yaptığı kava vuruşunda Buffon'u geçemeyen yıldız golcü Kane, 35. dakikada tecrübeli kaleciyi çalımlayarak topu ağlara gönderdi ve farkı 1'e indirdi.
45+1. dakikada Juventus bir kez daha penaltı kazandı. Topun başına geçen Higuain, meşin yuvarlağı üst direğe nişanladı ve ilk yarı Juve'nin 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı.
İkinci yarıda etkili bir performans sergileyen İngiliz ekibi, 72. dakikada skoru eşitledi. Danimarkalı oyuncu Eriksen, serbest vuruştan Buffon'u avlayarak maçı 2-2'ye getirdi.
Kalan sürede çabalar sonucu değiştirmedi ve maç 2-2 sona erdi. İki farktan geri gelen Tottenham, evidne yapacağı rövanş maçı için avantaj elde etti. İki takım arasındaki rövanş maçı 7 Mart'ta yapılacak.
AJANSSPOR