Juventus, Kenan Yıldız için açık kapı bıraktı!

İsa Kethüda
05.12.2023 - 18:32 | Son Güncellenme: 05.12.2023 - 18:43

Transfer haberleri. İtalya Ligi takımlarından Juventus, birçok Avrupa takımının yakından takip ettiği milli futbolcu Kenan Yıldız'ı satmaya sıcak bakıyor.

Juventus, Kenan Yıldız için açık kapı bıraktı!

AJANSSPOR-HABER

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus forması giyen Kenan Yıldız, birçok Avrupa takımı tarafından yakından takip ediliyor.

Devler, Kenan Yıldız'ın peşinde

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre; İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool ve Arsenal, Almanya Bundesliga'dan RB Leipzig ve Borussia Dortmund, Kenan Yıldız ile yakından ilgileniyor.

30 milyon Euro

Haberde, milli futbolcu ile 30 Haziran 2027 yılına kadar sözleşme imzalayan Juventus'un, Kenan Yıldız için 30 milyon Euro'luk bir teklif gelmesi halinde transferine onay verebileceği belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe efsanesini kahreden haber! Evinde ölü bulundu
Habere Git

A Takım kadrosuna dahil edildi

İtalyan devi Juventus'un teknik direktörü Allegri, geçtiğimiz aylarda milli futbolcuyu A takım kadrosuna dahil ettiğini açıklamıştı.

Bu sezonki performansı

A Milli Takım formasını da giyen ve Almanya Milli Takımı'na karşı müthiş bir gole imza atan Kenan Yıldız, bu sezon 10 maçta forma giydi ve 1 gol, 1 asist kaydetti.

Öte yandan Juventus'un Rezerv takımı olan Juventus Next Gen yarın Lucchese ile deplasmanda karşılaşacak. Kenan Yıldız'ın da bu karşılaşmada forma giymesi bekleniyor. 

Senin için hazırladığımız haberler